Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszamehetek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszamehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Röviden írnám a lényeget. Véletlenül észrevettem párom egyik informatikai eszközén hogy valamiféle randivonalról kapott üzenetet nem is egyet. Ezek az oldalak szexuális töltetű randevúra invitálnak.

Nem állíthatom hogy megcsalt mert tagadja, ám tény e-mailben jött több üzenet hölgyektől.

Annyira összevesztünk (egyéb problémákat is felhánytorgatva) hogy megmondtam elválunk, sőt haza is költöztem édesanyámhoz.

Eltelt idő alatt gondolkodtam, párom (aki a férjem) állítja hogy nem volt senkivel kapcsolata. Most már visszamennék mert anyunál még rosszabb lakni, ám párom már nem akarja. Azt mondja ha így döntöttem váljunk el. Lakás nem közös mivel ő örökölte anno, bár attól még közös otthonunk. Valóban nem mehetek vissza, és muszáj elválnom? 47/nő

2022. nov. 13. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most tényleg kérdezed? Ha nem te válsz, akkor a férjed.
2022. nov. 13. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha ő el akar válni, akkor te hiába visszakozol. Nyilván az ingóságok felosztásáról majd meg kell egyezni.
2022. nov. 13. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Miért mennél oda vissza, ahová már nem akarnak téged? Egyértelmű a helyzet és van másik nő a képben, nem véletlenül nem akarja hogy visszamenj oda lakni.

A lakást mikor örökölte? Ha házasság alatt, akkor neked is jogod van hozzá, mivel akkor feleződik válásnál.

2022. nov. 13. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha örökölte nem feleződik.
2022. nov. 13. 18:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Házasság előtt örökölte. Én kilenc évig itt laktam, igazából két bőröndnyi ruhámat hoztam el, szinte mindenem ott van. Ezek szerint hiába ő hibázott mert nők irogatnak neki, én szenvedjem el az egész történetet, még ő nem enged vissza oda ahol eddig is éltem?
2022. nov. 13. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy ki hibázott. Az ő öröksège, ő tulajdona. Joga van eldönteni, hogy mivel akar együtt èlni. Amúgy meg egyèrtelmű, hogy hazudik, ha addig nem is volt semmi komolyabb, csak idő kèrdèse lett volna, mert a szándèka megvolt rá.
2022. nov. 13. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Várj te most elvárod azt hogy vissza engedjen csak mert 9 évig te is ott laktál? Attól még semmi közöd a lakásához. Elhozod a cuccod és felejtsétek el egymást. Ha nem tetszik hogy anyáddal laksz keress albérletet.
2022. nov. 13. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért csak azért visszamenni mert anyukádnál még rosszabb...hát gratulálok. Meg is érdemled, hogy ne engedjen vissza. Még ha nem is tudja a valódi okot.

És nem, nem mehetsz vissza, hisz az ő lakása. Hiába éltél ott x évig.

2022. nov. 14. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!