Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszamehetek ilyen helyzetben?
Röviden írnám a lényeget. Véletlenül észrevettem párom egyik informatikai eszközén hogy valamiféle randivonalról kapott üzenetet nem is egyet. Ezek az oldalak szexuális töltetű randevúra invitálnak.
Nem állíthatom hogy megcsalt mert tagadja, ám tény e-mailben jött több üzenet hölgyektől.
Annyira összevesztünk (egyéb problémákat is felhánytorgatva) hogy megmondtam elválunk, sőt haza is költöztem édesanyámhoz.
Eltelt idő alatt gondolkodtam, párom (aki a férjem) állítja hogy nem volt senkivel kapcsolata. Most már visszamennék mert anyunál még rosszabb lakni, ám párom már nem akarja. Azt mondja ha így döntöttem váljunk el. Lakás nem közös mivel ő örökölte anno, bár attól még közös otthonunk. Valóban nem mehetek vissza, és muszáj elválnom? 47/nő
Miért mennél oda vissza, ahová már nem akarnak téged? Egyértelmű a helyzet és van másik nő a képben, nem véletlenül nem akarja hogy visszamenj oda lakni.
A lakást mikor örökölte? Ha házasság alatt, akkor neked is jogod van hozzá, mivel akkor feleződik válásnál.
Azért csak azért visszamenni mert anyukádnál még rosszabb...hát gratulálok. Meg is érdemled, hogy ne engedjen vissza. Még ha nem is tudja a valódi okot.
És nem, nem mehetsz vissza, hisz az ő lakása. Hiába éltél ott x évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!