Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is nagyon sokertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon sokertelen vagyok a nőknél? Ti mikortól tekintetek egy férfit sikeresnek a párkapcsolatok terén ?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok és csak 2 barátnőm volt .abol is csak egyik volt hosszú távú 4 éves egyutlakos gyerekvalalos kapcsolat.

Plusz volt rengeteg fizetős hölgy talán 40 50 is az évek alatt nem számoltam. Plusz 3 ingyenes öregasszony

De sikertelennek érzem magam nagyon a nők teren .

Lehet hogy szociálisan beteg vagyok nekem 1 az 1 ben internet nélkül nem megy az ismerkedés.

Csak eloismeret segítségével.

#ismerkedés #Sikeres ferfiak
2022. nov. 13. 17:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha nem megy az érzelmi rész, az nem párkapcsolat.
2022. nov. 13. 21:38
 12/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, jóval sikeresebb vagy nálam.

22 évesen szűz vagyok.

F

2022. nov. 15. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkortól sikeres egy pasi párkaocsolat terén ha kitartó tud lenni benni. Ha kedves mind e közben az adott nőhöz. Még ha nem is szereti. Bàr nem értem, hogy hogy vállalhat valaki úgy gyereket, hogy nem szereti az illetőt. Ott csak kell valami èrzelemnek lenni?! Vagy tévedek?
2022. dec. 12. 08:30
 14/19 A kérdező kommentje:

Fiatalok voltunk asszonyom nagyon de én meg tapasztalatlan azt hittem hogy a szexuális vágy egyenlő a szerelemmel .

Amúgy meg úgy voltam vele hogy mivel nemvolt addig komoly barátnőm, hogy nagyon szeretnék gyereket mert hogyha otthagy a csajom akor se maradok egyedül.

Mert már a kapcsolatunk elején tudtam hogy hosszú távon úgyse tudom megtartani talán együtt lettünk volna fel évet vagy 1 évet és kész

Így még 4 evvet voltunk .

Csak azzal nemszamoltam hogy ez mekkora munka mekkora áldozat hozatal és mennyire nem egyszerű

Persze nem bántam meg de több gyereket nemtudnek csinálni .

Olyan mint béke idő után háborúba menni .18 évig!🙂

Pihenés nincs csak a szolgalat .

Egy rendes családdal se egyszerű főleg így hogy igazából anyjával nem volt olyan nagy erzemi kötelék

2022. dec. 12. 10:31
 15/19 anonim ***** válasza:
13-as vagyok: Kedves Uram ha nem élsz most együtt a családoddal, gyerek, asszony akkor igazából már egyedül maradtál. Ha a gyereket látogatod, vele fogalkozol az jó hisz Ő egy örökdarab marad az életedben. Más nő meg ha kell, rajtad múlik, hogy állsz hozzá. Nem máson. A szerelem amúgyis mindenkinél más, minden időszakban is más. Az, hogy ezt hogyan kezeled meg rajtad és senki máson nem múlik. Bàr a legidealisabb a gyerek anyja lenne. Ez csupán az Én véleményem. ;)
2022. dec. 12. 11:45
 16/19 A kérdező kommentje:

Bonyolult a szituáció.volt páromnak már van új párja és újra gyereket vár ezutal tőle.

Ezért is a saját gyerekunkkel meg most sokkal többet vagyok

Meló mellet nekem 3 4 óra gyerekvigyazas is elég.

Nincs szükségem ennél többre.nem azért mert nem lehetne mert vegulis már lehetett volna baratno több is hanem mert nem érzem rá az igényt.

Egész életemben egyedül voltam barátaim se voltak suliban is úgy voltam mint most melóban hogy ott elbeszelgettem velük aztán haza es ennyi .

Lányom vegulis olyan mint egy haver 😀 csináltam magamnak egy beszelgeto tarsat idős koromra .

Lehet a többségnek ez kevés. de nekem bőven elég,

Társaságot, szeretetet megadja plusz nem kell állandóan atol tartani hogy elhagy mint egy baratno .

2022. dec. 12. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:

15-vagyok: Figyu! Rövid sztoriként. Amikor a szüleim elváltak amikor kicsi voltam Ő egyedül volt nagyrészt. Két nő volt akik ideig-óráig nála laktak, de hamar vége lett ezeknek. Egyedül volt élete hátralévő részében.Látogattam. A válás ellenére szoros maradt a kapcsolatunk. Mindig azt mesélte, hogy nem bír elviselni màr senkit sem és csak Én vagyok fontos neki már csupán.

Nem tudom Te mennyi idős vagy.

Te azt irtad már elváltál, mással van együtt a régi és megint terhes. Háát na! Akkor hajrá! Mert minnél idősebb leszel annál inkább nem lesz senki másod. Maradsz a gyermekeddel akivel még csak nem is tőltesz annyi időt mint kellene.

2022. dec. 12. 12:45
 18/19 A kérdező kommentje:

17# valahogy úgy érzem nincs szükségem stabil párkapcsolatra nincs meg az akarat .

Persze elég fiatal vagyok 28

Lehet változni fog vagy nem majd kiderul .

Lányommal vagyok eleget minden nap 3 4 óra bőven elég és néha itt is alszik .

Munkám mellet több nem fér bele ha velem lakna akor se találkoznék vele többet.

Fő gondom az hogy nemtudom mit kezdjek az életemmel.de meg ötletem sincs oké fő célom most hogy felnőtt legyen a lányom lehető legjobb élményei legyenek velem . Meg tamogassam az életben de 40 éves leszek akor már ő felnot lesz nyilván lesz saját élete és nem nagyon fogunk találkozni legalábbis nem ennyit .

És akor mi lesz? Mit fogok csinálni utána 20 30 évig ameg meghalok ?

2022. dec. 12. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:

17-vagyok:olvasd újra amit irtam!

Én csak egy férfit láttam így magànyosan megöregedni, meghalni. Apum.

Olvass és láss a sorok közé is! Talán észre veszed azt amire igazán vágysz! Egyedül vagy nem egyedül? Ez itt a kérdés.

2022. dec. 12. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!