Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, lehet hogy ő alapból ilyen?
Figyelt kérdés
Köztem és párom közt 15 év korkülönbség van. Épp fáj a barátom dereka és már vagy 3 hete nem kényeztetett. Én türelmes vagyok meg minden, de most arra fogja hogy emiatt rossz a közérzete. De alapvetően yan, hogy nem az a tipus, aki bárhol bármikor. Csakhogy nekem lennének igényeim. Volt, hogy már beszéltem neki erről, utána gyaoribb volt, de most megint szinte semmi.2022. nov. 10. 13:10
1/8 anonim válasza:
Amennyiben már beszéltél vele erről és semmi nem változott, nem tudsz mit tenni.
Nem egyeznek az igényeitek, nem vagytok egymásnak valók. Vagy elfogadod ezt és maradsz vele vagy keresel mást aki boldoggá tesz.
2/8 anonim válasza:
Hát sajnos a kora miatt is lehetnek már fájdalmai,szerintem nem hazudik. Neked nagyobb a libidód mint neki. Észre kell venni a külömbségeket és meg próbálni meg érteni.
3/8 anonim válasza:
Tapos meg a derekát és másnap mehet a dugibugi
4/8 anonim válasza:
Ülj a szájára, azt háton fekve is bírnia kell
5/8 anonim válasza:
Ó a drága igényeid... nagyon szeretheted a párod, ha így állsz a dologhoz. Nehéz lehet áldozatot hozni, hogy az igényeid nincsenek úgy, akkor és addig kielégítve, ahogy a vágyaid diktálják. Van olyan helyzet, ahol tudsz uralkodni az ösztöneiden, vagy mindig amőba módjára élsz? Szegény. Sajnállak. Nem kell ide lelki társ, tisztelet vagy szerelem. Pénz kell ide, meg b*szás! XXI. század.
6/8 anonim válasza:
Elfogyott a potencianövelője és most nincs pénze mert kajára kell a stex. Amúgy meg ha lenne rá keret irány a csontkovács, nekem bevált.
7/8 A kérdező kommentje:
Ötös. Nem is ismersz, de véleményt formálsz rólam. Miért ne lehetnének igényeim? Neked semmire nincs igényed? Tehetek róla, hogy szeretem és igénylem a szexet? Szerintem semmi megvetendő nincs ebben, fóleg, hogy kulturáltam kommunikáltam és fogom is tenni felé.
2022. nov. 10. 16:18
8/8 anonim válasza:
Ötös gyökér válaszát hagyd figyelmen kívül!...
A kérdésre: korából adódóan nyilván lehetnek már olyan egészségügyi gondjai, amik befolyásolják a közérzetét, életminőségét. Illetve jóval idősebb is nálad, ha jól is tartja magát, azért ez meglátszik fizikailag,minden téren.
Te fiatal vagy és nagy az étvágyad, neki pedig sajnos ez már kevés motiváció, csak orvos segíthet ennek a megoldásában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!