Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiszel vagy fél tőlem a párom szerintetek ?
Nagyon szemtelen volt velem hetekig minden nap fel idegesített valamivel el ment úgy hogy nem szól.egyhete barátaim élőt flegmán beszélt velem le égetett előttük rám öntötte a kávét. Meg vártam meg el mennék tőlünk kérdőre vontam hogy mi baja van miért kellet ezt csinálni el kezdett ordítani 195cm vagyok ő 165 meg lökött engem én pofon vágtam le esett a földre anyámat a szájára vette fel húztam a polojánál fogva és kapott meg egyett igen tudom nem lett volna szabad undorító vagyok ne neveztem magam férfinek stb.
Azóta más lett nem veszekszik arra érek haza munkából kész az étel ki van szedve nem ordibál velem a semmi miatt barátaim előtt is bocsánatot kért tőlem tisztelettel beszél velem, nem tudom hogy most fél tőlem vagy csak meg tanulta végre hogy hol a helye. Még kérdeztem tőle hogy miért volt velem olyan de csak még ölelt és újra bocsánatot kért. Kérdeztem tőle azt is hogy fél-e tőlem azt mondta nem de lehet hazudott nem tudom egyre jobban aggaszt hogy lehet fel tőlem szegény
Még akarod tudni hogy fél tőled vagy sem ? Van egy egyszerű mód rá !
Ha ül lassan a karjánál álitsd fel úgyhogy azért ne fájjon neki ha ál csak álj felé kérdezd meg újra hogy miért volt veled olyan és emeld tegyél egy hirtelen mozdulatot a kezeddel de ne üssd meg !!!!!!! Pl turj a saját hadba vagy bármi ha még ilyed fel ha nem nem
Megverni egy nálad gyengébbet, mondván, megérdemli? Grat.
Az lehet, hogy ocsmány módon beszél, de akkor nem megvered, hanem ott hagyod. Vagy szakítasz. Ilyen egyszerű.
Mondjuk én nem tudnék tisztelni olyan férget, aki visszaél az erejével. Maximum félnék, másrészt meg mélységesen lenézném.
Harmadrészt aznap mennék a rendőrökhöz látleletet vetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!