Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párodnak van gyereke a volt feleségétől, évek óta elváltak, aztán megismert téged, és lett közös gyereketek, féltékeny lett a volt feleség? Ha neki még nem lett gyereke az új párjától? Változott valami utána?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 14:41
11/12 anonim válasza:
A többség irigy lesz. Nyilván nem fogják vállalni, de nézd meg a le pontozott válaszokat.Pedig sok igazság van benne.
12/12 anonim válasza:
Nekünk ugyan még nincs közös gyerek, de a terveink között szerepel. Hogy féltékeny volt-e az exfeleség? Mi az hogy...és még mindig. Nem elég, hogy évek óta nem élnek együtt, már az ő közös gyerekük megszületése előtt elhagyta a férjemet az exe. A férjem a gyerek miatt normálisan viselkedett vele, segített ahol tudott, foglalkozott a gyerekkel is. Na már most amióta közölte a - most már - férjem az exfeleséggel, hogy kialakult egy kapcsolata, azóta aljaskodik az exe és még a gyereket is ellenünk hangolta. Pedig nekem aztán közöm nem volt ahhoz, hogy ők külön mentek, mégis én vagyok beállítva minden szemét nőnek. Az anyja nem engedte hozzánk a gyereket, mondván "ha ott az a nő, akkor nem mehetsz apádhoz" stb. Az exfeleségnek nincs senkije, félő, hogy ez változni sem fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!