Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bocsássam meg magamnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bocsássam meg magamnak, hogy ekkora undorító lény voltam?

Figyelt kérdés
Kapcsolatunk első 2 évében össze vissza csaltam a páromat, aki most a férjem. 9 éve vagyunk együtt, de hányingerem van magamtól és nem tudom megbocsátani magamnak. Ráz az ideg is az egésztől meg öklendezem. Teljesen ki vagyok készülve. Pszichológushoz 1 éve járok, de még nem mondtam el ezt neki, nem is tudom, hogy hogy mondjam el. Annyira gyomorforgató az egész. Egyébként poszttraumás stresszem van, ha nem értitek miért most jött fel ez bennem. Szóval agyilag akkor is voltak meg most is vannak bajok velem.
2022. nov. 5. 03:23
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
nem kell sajnálnotok, nem azért írtam ki
2022. nov. 5. 20:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tud neked segíteni az a pszichológus.
2022. nov. 5. 23:09
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
Én nem is sajnállak az tuti.
2022. nov. 6. 07:55
 24/25 anonim ***** válasza:
38%

Itt biztos nincs senki, aki megcsalta volna a párját. Itt mindenki biztos tök erkölcsös, soha nem hibázott. Az itteni bunkó beszólások is igen hányingerkeltőek.

Kedves Kérdező! Mesélj erről a pszichológusodnak! Lehet, hogy a gyerekkori traumáddal találtok valami párhuzamot, és tud segíteni abban is, hogy meg tudj bocsátani magadnak. Ki tudjátok beszélni, hogy miért csináltad, mi hiányzott, mi volt jó benne, mit kaptál meg általa.

Amúgy meg régen volt, elmondtad, megbántad, sajnálod. Már más ember vagy, ne ostorozd magad.

2022. nov. 6. 08:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Fura ez az onostorozas így utólag. Baráti körben aki volt szereto az nem bánta meg és el is tudta viselni. Egy barátom elvalt. Nem a 3. fél miatt, hanem rajott menthetetlen a házassága ezért lépett félre. Egy másik /no/ viszont egy rövid viszony után más ember lett. Addig mindig elégedetlen volt a párjával. Megalazonak erezte a szeretoi létét. O biztos sohatobbet nem csalja meg a párját. Viszont egyik sem ostorozza magát, belattak hibát kovettek el de azért ennek a házastárs is oka volt. Bocsáss meg magadnak kérdező. Ami volt elmúlt. Mostantól legyél becsületes, hűséges társ.
2022. nov. 6. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!