Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után éreztétek azt, hogy már nem elég, ha a párotok bókol, ha csak ő mutatja ki a vonzalmát felétek?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok
2022. okt. 31. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Sosem éreztem ezt és remélem nem is fogom. Így tökéletes és "kielégítő", hogy Tőle kapom ezeket.

20/N

2022. okt. 31. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Nem azt mondom, hogy mástól is vágyik ezekre az ember, de a bok senkinek nem esik rosszul szerintem.

Én nőként vágyom rá, hogy vonzónak találjanak, de senkitől nem szeretnek semmit.

A baj szerintem akkor van, amikor a parodon kívül egy konkrét másik embernek akarsz tetszeni…

24N

2022. okt. 31. 18:11
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem vágyom arra, hogy más vonzónak találjon, amíg van párom.
2022. okt. 31. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Már az elején sem volt elég. Soha nem csalnám meg a párom, de szükségem van rá, hogy lássam hogy vonzó vagyok még mint nő a "világ" szemében is.
2022. nov. 1. 23:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből, de Nektek ez miért jó?
2022. nov. 2. 06:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem pl teljesen elég, ha a párom érezteti velem, hogy vonzó vagyok. Egy éve vagyunk együtt és nincs igényem mások visszajelzésére. Egy ismerősöm mondta, hogy ő már másfél év után, hiába mondja a párja, hogy szép, nem hiszi el neki, mert már biztos csak megszokta őt, úgyhogy neki kell a visszajelzés másoktól (meg is csalta a pasiját).

Én személy szerint nem értem, hogy egy jó kapcsolatban hogy lehet igény más férfiak vagy nők vonzalom kifejezésére. Az oké, hogy jól esik, ha mondják, de konkrétan arra játszani, hogy a párodon kívül más is dicsérgessen...

2022. nov. 2. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Első vagyok.

Teljesen egyet tudok érteni veled, kérdező. Oké ha jól esik a bók mástól is. De szándékosan arra menni hogy idegenek is füttyögjenek utána…. 😃

Ami pedig a "hiába mondja a párja, hogy szép, nem hiszi el neki, mert már biztos csak megszokta őt" részt illeti: nem értem valakit hogy kezd el zavarni/hidegen hagyni a saját párjának szavai. Megszokott? Lehet. De még mindig szépnek lát. Mi sem egy hete vagyunk együtt és a mai napig mondja csak úgy, hogy szép vagyok. Az ő szemében persze, hogy az vagyok. Ha nem lennék az neki, nem is lennénk együtt gondolom.

Nekem speciel nagyon sokat javult az önbizalmam párom mellett. Pontosan ezért, mert itt van az életemben egy olyan ember, aki tökéletesnek lát úgy ahogy vagyok. Mellette es a bókjai által már én is látom magamban azt, amit korábban soha. Hogy értékes vagyok. És tényleg nem csúnya. Egy idegen bókjával mit érnék? Kapok az utcán egy "szép vagy"-ot, és? Fele annyira se számítana számomra, mint a szerelmem szavai.

Úgyhogy nem igazán értem az ismerősöd, illetve a hozzá hasonló válaszolókat sem. 😃

2022. nov. 2. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Ha férfi lennék, nagyon rosszul esne ha a párom kimondottan másnak is tetszeni akarna, tehát direkt arra hajtana, hogy megdicsérjék. Annyi ilyen van az ismerőseim között is, és nagyon szánalmasnak tartom.

Amelyik nő ilyen típusú, annak nem való komoly kapcsolat. Menjen csak illegetni magát, ne a párját nézze már baleknak. Nem arról beszélek, ha valaki szép vagy csinos, hanem amikor képes 3 órát készülődni mások visszajelzéséért. Na meg a fészbuk lájkokért.

2022. nov. 2. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Én nem irtam olyat, hogy arra játszom, hogy más dicsergessen. Azt irtam, hogy mindenkinek jól esik egy kedves bok egy ellenkező nemutol.

Azt sem mondtam, hogy nem elég a párom. Elég.

Ugyanakkor van olyan, hogy hiúság, ami miatt mindenkinek jól esik a külső dicséret.

2022. nov. 2. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
9# Ki beszélt most rólad? Tényleg hiú vagy.
2022. nov. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!