Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok akik kaptak már "szünetet kérek" párjuktól?
Azt szeretném kérdezni hogy azok akiktől eddig kértek szünetet egy kapcsolatban, mennyi idő után kérték? Volt e valami olyan oka amit a párotok nem akart veletek meg osztani? Mi lett a vége? Nemetek is érdekel de nem muszály le írni😅😊
18/f
Kapcsolati szünet nincs. Az szakítást jelent.
35/N
Exem kért... 7 éve :D Ha neki jó úgy, egészségére. Azért én összeköltöztem a barátommal.
Ha rá várok, magányosan halok meg.
Se most, hogy ilyen fiatal vagy, se később nincs értelme. Vagy meg tudjátok beszélni vagy nem. Én tapasztalatból mondom, nem vagyok mai csirke, azt hiszem többször előfordult, de egyszer tutira, hogy szünetet kértem. Nem tagadom, bár büszke se vagyok rá, azért mert addig, amíg jobbat nem találtam, meg akartam tartani az előzőt. A “régi is jobb, mint a senki” címszóval. Ahogy már előttem is írták többen, ez kifogás arra, hogy “legálisan” pasiz/csajoz félre…
Mai fejjel már feleslegesnek látom, már akkor ki kellett volna lépnem abból a kapcsolatból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!