Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig vágyakozni fog a párom más után vagy ez elmúlik majd nála szerintetek?
Egy konkrét nőről van szó. Valaki elszólta magát, hogy a párom régen szeretett volna összejönni ezzel a nővel. Akkor visszautasította majd később más férfival jött össze. Pár hónappal később egy házibuliban ott voltak mindketten és a párom már ittas volt. Mások előtt ömlengett a csajnak, hogy mennyire tetszik neki, ő a tenyerén hordozná stb. A csaj ismét visszautasította de állítólag jókat nevettek együtt.
Ezután nem sokkal mi megismerkedtünk.
Amióta megtudtam ki az a nő, és ha össze is futunk vele a párommal a faluban, látom a páromon, hogy néz rá, úgy ahogy rám sose nézett. Mi jól megvagyunk két éve, bár vannak néha kisebb nézeteltérések (szex miatt). Érzem, hogy szeret de félek, hogy én csak szamár vagyok ló helyett. A nőnek pedig már nincs meg a barátja, egyedülálló.
Szerintetek ha annak idején a páromnak kellett ez a nő, akkor most is vágyakozik még utána? Vagy ez megszűnik idővel? Én azt érzem rajta, hogy még ott van benne. :(
38 éves nő vagyok, párom 36 éves férfi. A másik nő 31.
Hát én nem láttam, hogy néz rá, mert hármasban nem találkoztunk, de elég (lett volna, ha tapasztaltabb lettem volna) a hangja és a tekintete, ahogy beszél róla, hogy érezzem, hogy nincs túl rajta. Nem is volt, ez később beigazolódott. Velem szakított, hogy nem érzi azt, amit kéne, aztán összejött vele újra, amikor a lány fogadta a közeledését. A lány szakított vele, tehát ő diktálta, mikor szabad.
Annyival fairebb volt, hogy magától szakított, nem csak akkor, amikor lehetősége volt újra összejönni a szerelmével. De eléggé összetört, bele se kellett volna így kezdenie egy kapcsolatba.
Szerintem lehet ezt érezni a tiédnél kevesebből is, jól érzed sajnos.
Nem múlik rl, amíg be nem teljesül neki és/vagy ki nem ábrándul belőle. Az én exem is újra összejött a lánnyal, aztán sok szenvedés után vegleg kiábrándult belőle. Utána tudott igazán túllépni rajta. Mostani barátnőjével úgy tűnik, őszintén szerelmesek egymásba.
Ilyenek ezek az ideálok.
13
Csak az a gondom úgymond, hogy a párom és ez a nő sose voltak együtt, és ez idegesít pont, hogy talán örökre egy be nem teljesült álma marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!