Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le "aranyásóztam" a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le "aranyásóztam" a barátnőm barátnőjét egy közös vacsora alkalmából, most mind a hárman utálnak, és egyikük sem beszél velem, hogyan tehetem jóvá?

Figyelt kérdés

A barátnőm barátnője tipikus aranyásó, már nem egyszer hallgattam végig, hogy milyen hülye volt az a nő, aki elkezdett anno dolgozni, mert most ez elvárás a nők felé, pedig a nőknek nem szabadna dolgoznia, nem is érti a nőket, hogy miért dolgoznak.

A pasija szó szerint mindent alárak, új ruhák, autót vett neki hitelre, tankolni is tankolja neki, minden utazást csak Ő fizet, és mivel nem egy valami magasabb beosztású pozícióban van, hanem sima egyszerű dolgozó, még mindig a szülei lakásának a felső szintjén laknak, a csávó nem vett magának semmi új dolgot, régi kopott ruhákba jár, és látszik rajta, hogy a stressz szinte tönkre teszi, és mondta nekem egyszer négy szemközt, hogy nem tudja, hogy ezt meddig fogja bírni, van, hogy a szülei pótolják ki.

A barátnőm többször is mesélt róluk, és mindig kért, hogy bármit csinálhatok, csak ne szóljam le a barátnőjét, mert ameddig van az ilyen emberekre kereslet, addig nem fognak megváltozni, és hülye lenne nem kihasználni, illetve ettől Ő még egy ugyanolyan jó barátnő.

A vacsorán viszont éppen azt nézegette az aranyásó, hogy milyen telefont kérjen, iPhone 14 vagy iPhone 14 Pro, és akkor mondta neki a párja, hogy legyen sima 14, erre a lány, hogy még alszik rá egyet.

Nekem meg már egy ideje a bögyömben van ez a lány és hát azt mondtam, hogy miért csak 14 Pro, miért nem 14 Pro Max, milyen aranyásó az, aki beéri egy sima 14 Pro-val, mondom haver nem félsz, hogy valaki vesz neki egy 14 Pro Maxot, és ejt a nőd?

És mondtam neki még, hogy menjen el vérplazmát adni, abból kitudja pótolni a különbözetet fixen.

Mondanom sem kell, hogy a levegő és megfagyott, a barátnőm a szemével megtudott volna ölni, az aranyásóék pedig először szerintem el se hitték mit mondtam, mert visszakérdeztek.

Én persze egyből megbántam az egészet amint hazaértem és picit átgondoltam a dolgokat, de addigra egy kb 5-6 oldalnyi lebszást kaptam messengeren a barátnőmtől, aki azóta se veszi fel a telefont, és hiába írtam neki vissza, meg sem kapta még ahogy nézem, mert ott az a pipa nem teli pipa hanem üres messengeren, az aranyásóék pedig mindenhonnan letiltottak.

És hát itt tartunk, nem tudom ilyen esetben mi lehetne a következő lépés? Személyes bocsánat kérés?

(azt nem sajnálom, amit mondtam, csak azt, hogy mikor)

2022. okt. 25. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ezt sehogy nem tudod jóvátenni, max elnézést kérhetsz, ami megtörtént. A barátnőd megkért, hogy kussolj, de belőled ennek ellenére kibukott a véleményed. Előfordul nyilván, de következményei vannak :S

Viszont abban a barátnődnek igaza van, hogy ehhez nektek semmi közötök. A barinő pasija nyilván tudja, milyen a tyúkja, elviseli, sőt, megadja neki , amiket kér. Az ő dolguk, ha a hapsi nem akar benne tönkremenni, meg az anyjáékon élősködni, hogy tudja mindezt finanszírozni, akkor majd kiteszi. Kereslet-kínálat...ha neki ilyen nő kell, akkor fizesse!

2022. okt. 26. 06:23
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
A nők nem tűrik az őszinteséget. Vagy tanulj meg hazudni, vagy ne tarts barátnőt!
2022. okt. 26. 07:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Madarat tolláról embert barátjáról...

Nő vagyok, de engem is irritálna az ilyen hülye picsa.

2022. okt. 26. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Következő lépés az hogy megtanulod hogy semmi közöd mások életéhez és nincs jogod beleszólni ki hogy él és mire költi a pénzét. Valamint nem jársz közös programokra olyanokkal akikkel valami bajod van 🤷

Én is szégyellném ha a pasim ilyen otromba lenne társaságban és olyanba ütné bele az orrát amihez semmi köze.

2022. okt. 26. 08:07
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Minden jogod megvolt ahhoz, hogy beszólj ennek az aranyásónak.

Örülj neki, hogy egy füst alatt megszabadultál mind a kettőtől.

2022. okt. 26. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Semmi kozod nem volt, raadasul csak egy feluletes kepet latsz az egeszbol siman lehet ezer ok a hatterben amibol akar meg az is kijohet hogy az "aranyaso" valojaban az aldozat ha melyen megkapirgaljuk a toetenetet.
2022. okt. 26. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!