Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavar, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar, hogy a barátnőm régi párja egy idősebb ember volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom 17 éves, az első férfi az életében 44 volt, ő vette el a szüzességét. Elmondása alapján négyszer volt köztük több, másfél hónapig voltak együtt, kapcsolat volt.

Ha erre gondolok kifordul a gyomrom. Nem tudom elfogadni, felfogni, pedig a múlt..fél éve történt. Hogyan legyek túl ezen?

Köszönöm!

2022. okt. 21. 12:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Sajnos gyakori az élet ilyen, ebből tanult biztosan
2022. okt. 25. 12:43
 22/31 anonim ***** válasza:

#20 nem is kell, ez a lényeg.

Annyit kell meg ertened, hogy a vilagon semmi közöd az o multbeli szexualis dolgaihoz.

Arra törekedj inkabb majd, hogy te 40 évesen ne legyel ilyen gyomorforgato, mint az a hímribi

2022. okt. 25. 12:44
 23/31 A kérdező kommentje:

Igazatok van, el kellene engednem ,már a múlt. Nem tudom, hogy miért rágódom ezen. Már nem szándékos, de folyton próbálom elképzelni az egészet a fejemben...tegnap is így néztem őt és arra gondoltam, hogy egy apja korú ember mit csinált vele..és többször is, mert mindig visszament. És közben beszélt, mesélt és annyira gyermekded, nem tudtam elképzelni azt az egész helyzetet.

Valamiért nekem ez nagy szívfájdalmam a kapcsolatban, folyamatosan szorongok rajta.

2022. okt. 25. 13:11
 24/31 anonim ***** válasza:
26%
Ez a probléma, hogy mesél is róla neked. Én férjem soha nem volt kíváncsi egyik exemre se csak ha szanszét szidtam őket. Olyan meg, hogy szexről mesélni??????? fúúj
2022. okt. 25. 13:15
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te úgy érzed a férfi ellopta előled az ártatlanságát, ez inkább beteges birtoklasi vágy részedről
2022. okt. 25. 13:45
 26/31 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem tudod elfogadni hogy a baratnodnek anno volt egy rovid kapcsolata egy idosebb uriemberrel akkor inkabb ne kinozd se magadat, se ot es inkabb keress mast.
2022. okt. 25. 22:21
 27/31 anonim ***** válasza:
53%
Amugy meg te is kerulhettel volna siman ilyen helyzetbe. Nem ismered a korulmenyeket ugy alkotsz velemenyt rola. Az is lehet 17 evesen a vele egykoruak csak szexet akartak tole vagy kirekesztettek es jott valaki aki igazi ferfikent uriember volt vele. De nem ismerjuk a reszleteket. De ha nem tudod a multjat elfogadni akkor inkabb jobb ha elengeded hogy o is boldog lehessen massal es te is.
2022. okt. 25. 22:25
 28/31 anonim ***** válasza:
53%
Az faj neked vagy is erzed , hogy egy tapasztalt ferfitol kapta meg azt amivel te lehet 10 -15 ev mulva fogsz csak rendelkezni. A nok sok fele szexet szeretnek de a tapasztalt ferfit semmi nem mulja felul .
2022. nov. 18. 09:35
 29/31 anonim ***** válasza:
60%

Bocs lusta vagyok végig olvasni az előzőeket, nem tudom írta e már ezt valaki.

Ettől a dologtól nekem is forog a gyomrom..

Sok a pedofil manapság az is biztos, de hogy az ilyen lányokból is rengeteg van aki már egyből kaphatóak bármire és bármihez/bárkihez van már gyomruk.

Ezeknek a lányoknak nincs szégyenérzete, önbecsülése, tartása.

1,5 hónap alatt meg is döngette a vén f*sz? Na itt írta le magát a lányka, egy valamire való ennyi idő ismeretség után gondolkodik el, hogy oda adja e magát valakinek, főleg, ha még szűz..

Nekem biztosan nem kellene egy ilyen cafka. Elmondta, hogy mégis mi látott benne? Sugar daddyt? Itt csak a sok pedofil kommenteli, hogy ez normális meg mit látnak ezek a kis lányok bennük.

Szerintem engedd el ezt a lányt.. vele maradsz aztán meg majd kavar a hátad mögött minden féle undorító barommal mert ezek szerint neki bárki jó.

2022. nov. 18. 10:03
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

44 az nem öreg amúgy

Lehet apakomplexusa van vagy idősebbekhez vonzódik.

Szerintem ne erre fókuszálj mostmár. Pláne ne vizionáld, mert csak magadnak teszel rosszat. Ha eszedbe jut, próbáld meg elterelni a gondolataidat, idővel jobb lesz szerintem... ha meg nem, akkor előbb utóbb úgyis vége lesz köztetek.

2022. nov. 18. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!