Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Nagyot csalódtam a páromban.
Sziasztok a minap amikor a párom mutogatott a telefonján néhány régebbi (1 éves) képet, ott volt egy beszélgetés a tesójával, amiben arról volt szó, hogy szakítson-e velem, mert van egy lány a közelében, akivel "könnyebb lenne"....mivel közel van hozzá, mi távkapcsolatban éltünk másfél évig, most nemrég költöztünk össze szóval ez a gond megoldódott, de borzasztóan rosszul esett, hogy miközben nekem fel se hozta ezt, hogy szakítani akarna, a tesójával ilyeneket beszélt hogy az a másik lány, is szép, meg könnyebb lenne vele, közel lakik stb, és ilyenkor már kb 7 hónapja együtt voltunk. Nekem ez nagyon fáj mivel én azt hittem, hogy eszébe sem jutna más nő, hiszen úgy viselkedett és hangoztatta is.
Ezt még nem mondtam neki, hogy megláttam ezt az üzenetet, de az őszinteség híve vagyok, csak nem volt még bátorságom elmondani neki, de addig meg csak felemészt az egész, ami szintén nem jó. Tudom, nem volt szép dolog megnézni a telefonját, de nem gondoltam volna hogy egy ilyenre fogok találni.
Tudom, hogy szeret engem, de ilyet írt a tesójának, hogy "ha szingli vagyok nem találok senkit magamnak, ha meg van valakim jönnek a lehetőségek"
Pardon? Nem felvágásból, ő is tudja, hogy nekem is sok férfi irkál de pont nem érdekelnek, mert én 1 embert szeretek, őt!! Az egész családom ellen fordultam érte mindig is, mert ők azt mondják, hogy nem elég jó nekem ez a fiú, de én mindig védtem őt! Ő meg kibeszél a testvérének, hogy lehet, hogy találkozgat ezzel a lánnyal pár hónapot, és ha jobban kijön vele, mint velem, akkor velem szakít??? Én nem egy pótlék akarok lenni. Úgy tudom, nem találkozgatott azzal a lánnyal de ki tudja ezek után :) ezt se gondoltam volna, mert folyton azt mondja, hogy rá néz más nőre :) ennyit a tiszteletről. És a tesója biztatta, hogy nem fogadott nekem hűséget, nincs közös gyerekünk, miért ne találkozhatna más lánnyal, amiről nem tudok az nem fáj nekem. Ezt a felfogást én gyűlölöm mert én mindent elmondok neki és úgy tudtam eddig, hogy ő is. Én 24, ő 26 éves.
Engedjem el, mert már egy éves beszélgetés, és azóta összeköltöztünk, vagy hozzam fel neki? :((
Hat
azok után, hogy letagadta hogy vagy neki, vagyis “elfelejtette” megemlíteni…ez kimeríti a megcsalas fogalmat. Pláne, hogy ismerkedtek is. Szerintem azért maradt veled, mert te voltal neki kéznél, amikor ez a másik csaj offolta. Én biztos nem maradnék ilyen megalázó helyzetben, süt erről az egészről, hogy az igazit várja melletted…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!