Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lepnek annyira konnyen tul rajtam a ferfiak?
Probalok mindent megadni, tamogatom oket,ha problemajuk van mellettuk allok es segitek megoldani, szexben is olyan vagyok,hogy nagyon fontos szamomra, hogy neki jo legyen.
Nem vagyok penzehes, nem nezem a vagyont, sose neztem, azt se,hogy mennyit keres, van e lakasa, kocsija stb.
Nem a "chad" pasikra bukom,meg mielott valaki ezzel jonne.
Aztan,ha valami problema adodik a kapcsolatban, nem akarjak megoldani ahogy en, nem harcolnak azert,hogy jo legyen minden.
Biztos en hibam,hogy mindig ilyeneket fogok ki,de az elejen mindig annyira jo minden, de a vege mindig az,hogy szakitunk es mintha mi sem tortent volna tovabb lepnek.
Mindig en maradok a szenvedo fel a vegen.
Igy szeretnek, ugy szeretnek,ki is mutatjak aztan lelepnek.
En meg szenvedek honapokig, mert szerelmes vagyok.
Mi a baj velem? Mar kezdek lemondani errol az egeszrol. Nem reg szakitottak velem, a srac eli vilagat, amivel nyilvan nem kellene foglalkoznom, de faj.
Mintha magamat olvasnám!
Követem
Az természetes, hogy ha ők akartak szakítani, akkor könnyebben túlteszik magukat rajta, mint a másik fél.
A kérdés az, mik azok a problémák, amiken szerinted dolgozni kéne, szerinted meg lehetne oldani, ők meg nem látják értelmét és inkább szakítanak.
Ha írnál ide néhány példát, milyen problémák voltak ezek, jobban lehetne látni a helyzeteket.
A másik: valami miatt nem becsülnek meg. Ennek elég jellemző két oka, hogy ha ők túl könnyen kapnak nőt (de állításod szerint nem ilyen típusokkal szoktál lenni), a másik, ha téged külsőleg nem tartanak vonzónak, és úgy gondolják, hogy ilyen külsejű nőt máskor is bármikor találhatnak maguknak.
Fontos információ még az életkorod, ill. a partnereid jellemző életkora, ezt is meg kéne írnod. Adott életkor felett aki családot akar, az azért megbecsüli azt, aki őhozzá ragaszkodik. Még akkor is, ha látja a hibáit. De pl. 20 évesen a legtöbb ember még válogat.
Jajj ez nem csak nálad van így. Bele esel azok közé akiken hamarabb túllépnek.
Amúgy meg minek kínlódni? Nem halt meg senki, nincs kötelező gyász időszak
Mert tartalékos csicskát játszol mellettük. Lehet szeretni a másikat nem azt mondom, de nem kell mindent eldobni (beleértve magad is) csak azért, mert valaki tetszik. Éld tovább az életed mutass érdeklődést és szeretetet aziránt, aki érdekel, de ne körülötte forogjon a világ és akörül, hogy őt segítsd. Nem vagy a személyi asszisztense, sem az anyja.
Az emberek többsége egy társat keres, akivel együtt élhet át dolgokat, nem egy olyan embert, aki kukán kiszolgálja. Ehhez neked is önálló emberi lényként kell viselkedni.
#1-#2, ez azért így marhaság. Ezen elv alapján szoktak elindulni azok az érinthetetlen jégcsaphercegnők, akiket meg azért dobnak, mert a töredékét sem kapják vissza annak, amit a kapcsolatba beleadtak.
Önmagadnak kell lenni. Ennyi. Hogy miért lépnek túl rajtad könnyen? Úgy veszem észre, hogy nem is a "túllépés" neked a gond. (Azon egyébként sem látom értelmét problémázni. Ha már vége, akkor kit érdekel, hogy utána mennyi ideig sírdogál, vagy meddig nem?) Inkább az a baj, hogy sokan csak felületes, szinte már laza kapcsolatot alakítanak ki veled.
De sajnos ez van, a párkapcsolatokhoz szerencse is kell, hogy a megfelelő embert kifogjuk. Annyit tehetsz, hogy próbálsz jobb emberismerő lenni, és igyekszel mélyebb kapcsolatokat kialakítani. Így is lehet, hogy "mellényúlsz", de kisebb valószínűséggel.
6
30 vagyok, legutobbi baratom 28.
Nem felvagasbol irom, de egesz jol nezek ki, szep az arcom, csinos vagyok. O pedig nem volt ugymond velem egy szinten vagy hogyan is fogalmazzak, de nem is a kulsejebe szerettem bele,hanem a belso ertekeibe( amiket ezek szerint en lattam felre, bar en tenyleg ugy ereztem,hogy vele leelnem az eletem es o is velem,mert ugy viselkedett es mondta is)
Sokszor nem ertettuk egymas kommunikaciojat, de mindig leultunk beszelni es azon voltam,hogy megertsem ot es o is engem. Voltak dolgai regrol(rossz gyerekkor miatt,ahogyan nekem is) kuzdenie kellett veluk,nekem is, de mindketten azt mondtuk,hogy egymas segitsegevel tul leszunk rajtuk es o tobbszor is mondta,hogy itt vagyunk egymasnak es egyutt megoldjuk.
Nem kertelek, depis voltam sokaig, tenyleg szar csaladbol szarmazom, de meg mielott osszejottunk volna dolgoztam pszichologussal ezeken es rengeteget segitett, sokkal jobban voltam, o is boldogga tett es o is sokat fejlodott ezekben a dolgokban, hiszen tudtam, hogy milyen mikor valaki ilyen helyzetben van, eszembe sem jutott volna elhagyni miattuk.
Honapokig tok jo volt minden, aztan elkezdett tavolsagot tartani,hogy szerinte en lekorlatozom ot( ami kur.vara nem volt igaz, nem logtam a nyakan, akarmikor talalkozhatott a haverjaival, ha hivott mentem en is, de egyedul is ment,ha eppen ugy akarta) egy lannyal nem szerettem volna,ha tartja a kapcsolatot,mert meg mielott osszejottunk kavartak es azota is beszeltek,ami szerintem nem volt normalis, de ez mar sajat velemenyem. Aztan jottek neki ezek a dolgai, hogy en megmondom hogy o mit csinalhat.
De aztan megbeszeltuk ezt is, 2 hetre ra meg szakitott. Tenyleg probaltam mindent megadni neki,mondta is,hogy egyik exe sem bant vele ilyen jol,mint en es en mas vagyok, mar olyanokat is mondott,hogy majd osszekoltozunk, milyen hazat szeretne stb.
Gondolom,ha valaki ilyeneket mond,akkor tenyleg szereti a masikat,magambol kiindulva( lehet nem magambol kellene kiindulni). Sokszor is mondta,hogx mennyire szerelmes belem es ki is mutatta, de komolyan.
Szakitottunk, o meg mar 2 hetre el is felejtette a letezesem.
Bocsi tudom hosszu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!