Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

1,5 eves kapcsolatban vagyok egy pasival. Ragaszkodott hogy kapcsolatunk legyen de vegul nem azt nyújtotta amit ígért . En nem akartam vele komolyat, de vegul beleszerettem.

De nagyon sok érzés kavarog bennem iránta, sokszor érzem, hogy gyűlölöm. Erzem hogy ő is engem olykor

Sokat is öleljuk egymast meg minden de negatív érzések is vannak egymas iránt.

Vannak opcióink, ha akarnánk tudnank szakítani es találni magunknak mast.

Megsem tudunk szakítani, azaz parszor próbáltam, de vegul kibékültünk, sajnos. Nem tudom mi tart minket össze, nem értem. Vajon ez lejtmenet, mentális leromlas eredménye ??

2022. okt. 18. 23:16
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyutt lakunk
2022. okt. 18. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Tanuljatok meg boxolni-, vagy kick-boxolni, és gyakszi közben beszéljétek meg egymással a dolgokat. Össze is tud hozni a közöös tevékenység embereket:).
2022. okt. 18. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
50%

Hát először is költözzetek szét, és majd akkor jobban át tudod gondolni!

Nem lehet feketemágia?...:)

2022. okt. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!