Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy a másikra várni kell, akkor is ha ez rád nézve méltatlan?

Figyelt kérdés

Az az elmélete: ha szeretem, akkor várok rá, ameddig lelkileg készen áll letenni a szakítás okozta sérelmeket, valamint saját magával kapcsolatos problémáit. Tisztes távolból része csak az életemnek, nosztalgiázik a közös régi szép időkről, néha eszébe jut azért valami sérelem is, olyan ő mint aki a múltban ragadt. Úgy érzem szemmel tart, de mégis teljesen egyedül vagyok a szürke hétköznapokban.

A szerelem szerinte időtlen, ha képes lennék összejönni mással( nem vagyok képes) akkor annyit ér az egész, akkor szerinte sosem szerettem, pedig mennyi minden lehetett volna köztünk még, már csak egy karnyújtásnyira lett volna. Telnek az évek… szó szerint.

Olykor a viselkedésem nem elég jó neki, most nem vagyok kedveskedő rideg vagyok-szerinte, valójában nem jön el az a határvonal, az a léc, amivel megtudom ütni a szerinte megfelelő viselkedést ahhoz, hogy ismét összejöjjünk. Konkrétan pazarlom a fiatalságom, de ilyen lelki gátakkal, azonnal pánikszerűen lekoptatom magamról a többi férfit.

Pszichológusok válaszait is várom

2022. okt. 14. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmasakat lehet bukni az ilyen kivárásokkal.

Évtizedeket. Kegyetlen lesz.

2022. okt. 14. 23:17
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem kellnode pszichológus, teljesen bolond vagy.

Te minek akarsz egy ilyen párt? Szerinted, ha esetleg hason csúszva kiérdemled a kegyet, hogy együtt legyen veled, nem ugyanezt fogja csinálni? Ugyanígy fog zsarolni meg maniplulálni, hogy ha szereted, akkor a szádba is 💩hat, és te örülsz neki, mert ha nem, akkor ez nem igazi szerelem, és a te hibád.

Neked komolyan egy ilyen kapcsolat az álmod, ahol a teljes embertelenségig hagyod magad lealázni, csak hogy ne szakítson? Ezt mazochizmusnak hívják. Szeretsz szenvedni, neked az a jó, ha neked rossz. Sok boldogságot!

2022. okt. 15. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mire kellene konkrétan várnod?

Milyen problémái vannak saját magával?

Így aztán ítéletnapig várhatsz rá, amíg ő nem teszi rendbe magát.

Az érzelmi zsarolás részéről elég csúnya dolog.

Tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes senkire sem várni. Nekem éveim mentek rá valakire feleslegesen, pedig ő egy külső szemlélő szemével egy olyan embernek tűnik (így tünteti fel magát), mint aki nagyon rendben van minden téren (munka, anyagiak, külső, belső), közben pszichésen a béka feneke alatt volt. Képtelen volt rendesen kapcsolódni hozzám, kötődési problémás (nem csak hozzám nem tud kapcsolódni, hanem azóta senkihez sem).

Tehát ha jót akarsz magadnak akkor továbblépsz, és keresel valakit aki szeretni tud téged.

2022. okt. 15. 09:46
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Kevés az info. Arról nem szól h te mit tettél azért h ez így alakult, milyen voltál vele. Minden 2 embertől függ.
2022. okt. 15. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
33%
Utolsónál a pont.
2023. márc. 24. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

"pazarlom a fiatalságom"

Jól látod.

2023. márc. 25. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!