Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megelégelnéd hogy ezt csinálja?
Veszek vagy hozok vlmit otthonra, és mikor hazajön megmutatom neki h itt van tegye el mert ő tudja h hova teszi h megtalálja és nehogy vegyen még egyszer mikor itt van.
De még napok után is ugyanott van ahova lehettem.
Vagy napokig sőt hetekig is.
Ebből kezd sok lenni, h tényleg nem sok idő eltenni de h hetekig ne legyen rá ideje és ne jusson eszébe..
Miket szoktal venni?
Nincs is szuksege ra.
Értelmezhetetlen a kérdésed, ha nem írod meg, miket vettél.
Egyáltalán honnét tudod, hogy szüksége volt-e rá? Lehet, hogy a huszadik fölösleges csecsebecsét vetted neki, amit legszívesebben hozzád vágna, csak azért nem teszi, mert látja, hogy örömet akartál neki szerezni.
Esetleg tedd el te.
Értelmi fogyatékos vagy, vagy óvodás? Etetni, meg pelenkázni nem kell téged?
Téboly, komolyan.
Nyámnyila, ugyanakkor parancsolgató. És még neked áll feljebb??
Panaszkodsz, hogy nem sok idő eltenni. Igen. Éppen ezért te is eltehetnéd. Én már rég kipenderítettelek volna.
Szólt h kell venni tisztító szert meg egyéb dolgokat.
Azért nem raktam el h átnézze mert nem mindenből olyat kaptam mint amit mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!