Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségügyben dolgozó férfiak, járnátok ilyen lánnyal?
#6 vagyok.
A kérdező 10-es kommentjére írom, hogy ha évek alatt is, de meggyógyul, az már jó dolog. Én azt láttam, ez inkább egy élethosszig szóló betegség, amiben lehetnek jobb, akár panaszmentes időszakok is, de nem lehet lezárni és azt mondani, hogy most már elfelejthetjük, nem lesz folytatása.
Az mindenképpen pozitívum, ha ő intelligens módon áll hozzá, valóban gyógyulni akar és azt keresi, ő maga mit tehet érte. És persze ha együttműködő az orvossal.
Kívánom, hogy neked jobb tapasztalatod legyen, mint nekem!
1-es vagyok
Agorafobias pánikbeteg voltam.
Ha én nem lennék beteg, de a párom igen, es nem akarna meggyógyulni vagy nem tenne érte aktívan, pl pszichológus vagy pszichiáter segítségével, akkor nem maradnék vele.
Én pl járok rendszeresen pszicholgushoz, fejlesztem magam, tudatosan odafigyelek mindenre, hogy ne legyen baj és ne terheljem a páromat. A párom is nagyon megértő velem, nem erőltet rám semmit, de nyilván neki is érdekes, hogy jobban legyek.
No vagyok, de mit számít itt a nem?
Én egészségügyben dolgozó nő vagyok.
Nem igazán értem mi jár a fejedben.
Nem voltál gyakorlaton pszichin?
Azon a területen ahol te dolgozol soha nem fordul meg mentális beteg?
Mert ha igen akkor tudnod kellene milyenek ezek az emberek.
Bár igazából ha régebb óta együtt vagytok akkor teljesen tisztában kellene lenned vele.
Miert akkor ez a kérdés? Ha te bírod akkor csináld. Ha meg nem akkor ne.
De miért kell erről vélemény? Nyilván a többség mentálisan egészséges barátnőt szeretne.
Nem olyan betegség ez mint a diabétesz. A társad mentális betegsége előbb utóbb téged is megbetegit.
Oka van a pánikbetegségnek és a depressziónak. Érdemes lenne ezekről vele beszélgetni, jobban megismerni a lelkét hogy mi miért van és kialakítani egy érzelmi kapcsolatot vele amiben érzi hogy rád számíthat. Viszont ha komoly mentális betegsége van szakemberrel beszéljen erről, nehogy ronts a helyzetén.
És a válasz, hogy járnék e ilyen lánnyal? Ez attól függ a lány fontosnak tartja e az én lelkemet is és nem csak a sajátjával foglalkozik. Egy idő után az önző viselkedés és a passzivitás érzelmi téren az embert kikészíti. Várod a szeretetet, törődést, harmóniát és az egészséges szexuális életet tőle, de nem nyújt neked semmit amivel téged boldoggá tehet. Ettől a te közérzeted is romlik, csak magadba fogsz fordulni.
Ismerd meg normálisan mielőtt bármilyen kapcsolatba beleugrasz, ne hamarkodd el. Nem csak testileg meg karrier szempontjából legyen rendben, a lélek is nagyon fontos, talán az összes közül az a legfontosabb. Sok depressziós ember van, én is az vagyok elég rég, nem egyszerű az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!