Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a szabályaid?

Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

- Megcsalás off.

- Flört más férfiakkal off.

- Kiabálás off.

- Hangulat ingadozás off.

- Öngyilkos hajlam off.

- Kibeszélése a hátam mögött off.

- Önzőség off.

- Manipuláció off.

Most gyorsan ezek jutnak eszembe ezek közül ha bármelyik is megtörténik akkor én szakitok a lánnyal mert nem kell probléma az életembe.

2022. okt. 2. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:

9!

8as vagyok!

Normális munkám nekem is van, bőven kifízetem az albi (nem igen érdekel a saját lakás), autóm is van, motorom is és jól is nézek ki.

Szülni nem akarok! De már van egy lányom. De ez a vezesse el úgy, h Te ne tudd meg...szánalmas! Köztesd el magad inkább, véletlen se legyen gyerek!

Színes bőrű exem se volt, prosti se voktam és sok párom se volt (hosszú kapcsolataim voltak). Nem drogozom és inni is évi 2szer kb 😂.

Kutyám volt, van és lesz is! Nem egy öleb és sportolok is vele!

Bszna ha a barátnőimmel nem mehetnék el sehova 😅, férfi barátok is vannak vegyesen!

A családod meg ha normális, akkor nincs gáz! De ha nem az, nem fogok lenyelni mindent és igen is elmondom a véleményem, ha olyan h negatív azt is! (eddig mindenkinek a családja normális volt)!.

N 30

2022. okt. 2. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:

albit *

vetesse el*

köttesd*

2022. okt. 2. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!