Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem azt, hogy kevésbé szeretem a páromat?
6 hónapja vagyunk együtt, gyakorlatilag már együtt is élünk, sok időt töltünk együtt. Egyik este szeretkeztünk, majd rá kb. Néhány percre elkapott egy üresség érzet, mintha nem lennének olyan intenzitású érzéseim, de semmivel kapcsolatban. Nem ő váltotta ki ezt, mert a semmiből jött elő, mert közvetlenül előtte is ugyanúgy szerettem, kívántam, imádtam mint előtte bármikor máskor.
Nagyon sokat agyalok, stresszes időszakon vagyok túl pluszban, valamint pont aznap este lettem beteg (láz, fej és torokfájás). Nem tudom ez összefüggésben lehet e vele, mert tulajdonképpen azóta van ez és tart most 5. napja nálam. Nem tudom, hogy ez depresszió vagy mi lehet, félek, hogy kiszeretek belőle vagy elhagy, vagy valami nagyon rossz történik. Ezeket elmondtam neki is őszintén, mondta, hogy mellettem lesz és támogat.
Nem tudom mi lehet a megoldás, vaG csak legyek türelemmel, hogy a betegséggel majd elmulik?
Én se tudnám a max. szerelmemet mutatni, ha éppen lázas lennék.
Nálatok szerintem betegség nélkül is gáz van. Főleg nálad.
Na, ezért kérdeztem, hogy férfi vagy-e, mert akkor egyértelmű: Ha szeretkezés után jelentkezik ez, akkor az természetes, prolaktin:
„A szexuális kielégüléskor a férfi agyalapi mirigye számos különféle vegyületet és hormont termel. Ezek a vegyületek többek között az epinefrin, a szerotonin, az oxitocin, a vazopresszin és a prolaktin. De mind között a prolaktin a legsokoldalúbb, hiszen ez a ravasz hormon semlegesíti orgazmus után a szexuális izgalomért felelős dopamin hatását. A dopamin teljesen felszívódik, a férfi pedig elálmosodik. Kutatások is kimutatták, hogy a test természetes prolaktin szintje alvás közben jóval magasabb, mint éber állapotban.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!