Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az helyénvaló, ha a párom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az helyénvaló, ha a párom egy idegen lányt fuvarozgat?

Figyelt kérdés
Egész pontosan csoporttársával mentek enni, illetve a nap végén haza is vitte. Engem csak az zavar a történetben, hogy miért csak ő vele egyedül ment, hívhattak volna mást is, hogy menjenek együtt. Az zavar, hogy kettesben voltak ilyen sokat.

2022. szept. 29. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Lehet lepontozgatni, de a férjem ne fuvarozgasson már más nőket csak úgy. Az más, ha esetleg egyszer előfordul, arra még azt mondom, hogy oké. Na de, ha rendszeresen csinálná akkor ott van valami. Nem hagynám, engem zavarna. A női megérzésedre hallgass! De ugye ha ennyire bizalmatlan is vagy már, akkor megette a fene a kapcsolatot. Mindig ezen fogsz rágódni. Ülj le vele, beszéljétek meg és jelezd neki, hogy ne fuvarozgasson másokat, mert neked rosszul esik. Ha szeret és nincs köztük semmi, akkor be fogja tartani.
2022. szept. 30. 00:58
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Vidéken élek, itt teljesen átlagos, hogy ha a buszmegállóban látunk ismerőst, akkor felvesszük.
2022. szept. 30. 01:34
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Nekem sem tetszene, teljesen megértem.

Ennyi erővel ha ismerős, akkor dughatja is, mert mégsem csak egy idegen?

Hagyjuk már.

Ne vigyen senkit randizgatni.

2022. szept. 30. 06:40
 14/19 anonim ***** válasza:
43%

Érdekes oldal ez.

Mindig, mindenki azt kamuzza, hogy ők diplomás éTTermiségiek.

Viszont pont az ilyen kérdések/válaszok esetén bukik ki, hogy a válaszolók igen jelentős része buta proli, meg sértődős ex-nej, meg gyereklány.

Miért?

Mert normális emberek, és normális munkák esetében, az ember találkozik ellenkező nemű emberekkel. Pl.: Én is szoktam idegenekkel, nőkkel is, vacsorázni, kávézgatni, sportolni. Mert a munkám része. A barátnőmet is hívja naponta 5-10 férfi, mert a munkája része, nem, nem prosti!

És még 1! Neveltetés. Férfiként nekem alap, hogy felajánlom, hogy elviszem a kocsimon a találkozó partnerem, ha ő nem kocsival van.

De, én férfi vagyok, volt jó neveltetésem, és van normális életem, és normális melóm.

2022. szept. 30. 10:51
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

És fordítva?

- Ha téged hív fel egy férfi ismerős, rokon, munkatárs,...este, és ő meghallja?

- Vagy te nem ülnél be a férfi munkatársaddal, egy étterembe, hogy ebéd közben beszéljétek át a holnapi intézni valót?

- Vagy amikor a főnököd visz haza, mert túlóráztatok, és a főnök jó pasi?

2022. szept. 30. 10:57
 16/19 harebell ***** válasza:
90%

Ti mit értetek "fuvarozgatás" alatt? Ha együtt mentek, és a kérdező párja autóval ment, szerintem teljesen normális, hogy elvitte, hazavitte a lányt.

Amúgy ezt neked kell tudni, hol húzod meg a határt. Nekem ez abszolút belefér, ha amúgy nincs okom bizalmatlanságra, nem zavar. Ha téged igen, beszéld meg vele.

2022. szept. 30. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképp elgondolkodtató. Szóbal érdemes odapörkölni neki, hogy ezt így nem szokás. És oké, hogy barátkozik, de ellebkező neművel barátkozni nagyon nem biztosítja feléd azt, hogy a párkapcsolatottok ép lábakon áll. Gondolkodjon el rajta párod, hogy mit csinál, mit szeretne tőle, mit tőled, és döntsön annak megfelelően.
2022. szept. 30. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Sajnálom a kanidat. Meg téged is, mert pokoli kisebbségi komplexusod lehet.

Meg is ölöd a srácot, ha majd a munkahelyéről, több napos, ott alvós, konferenciára megy a főnöknőjével, aki így néz ki: [link] , azaz messze jobban, mint te valaha is? >:)

2022. szept. 30. 16:31
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk ilyesmiből nincs probléma, mindkettőnknek vannak ellenkező nemű barátai, akikkel akár kettesben is találkozunk. Ha pedig a barát a találkozó után hazahozza, még örülök is, hogy nem hagyta ott az éjszakában kóvályogni.
2022. szept. 30. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!