Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az helyénvaló, ha a párom egy idegen lányt fuvarozgat?
Nekem sem tetszene, teljesen megértem.
Ennyi erővel ha ismerős, akkor dughatja is, mert mégsem csak egy idegen?
Hagyjuk már.
Ne vigyen senkit randizgatni.
Érdekes oldal ez.
Mindig, mindenki azt kamuzza, hogy ők diplomás éTTermiségiek.
Viszont pont az ilyen kérdések/válaszok esetén bukik ki, hogy a válaszolók igen jelentős része buta proli, meg sértődős ex-nej, meg gyereklány.
Miért?
Mert normális emberek, és normális munkák esetében, az ember találkozik ellenkező nemű emberekkel. Pl.: Én is szoktam idegenekkel, nőkkel is, vacsorázni, kávézgatni, sportolni. Mert a munkám része. A barátnőmet is hívja naponta 5-10 férfi, mert a munkája része, nem, nem prosti!
És még 1! Neveltetés. Férfiként nekem alap, hogy felajánlom, hogy elviszem a kocsimon a találkozó partnerem, ha ő nem kocsival van.
De, én férfi vagyok, volt jó neveltetésem, és van normális életem, és normális melóm.
És fordítva?
- Ha téged hív fel egy férfi ismerős, rokon, munkatárs,...este, és ő meghallja?
- Vagy te nem ülnél be a férfi munkatársaddal, egy étterembe, hogy ebéd közben beszéljétek át a holnapi intézni valót?
- Vagy amikor a főnököd visz haza, mert túlóráztatok, és a főnök jó pasi?
Ti mit értetek "fuvarozgatás" alatt? Ha együtt mentek, és a kérdező párja autóval ment, szerintem teljesen normális, hogy elvitte, hazavitte a lányt.
Amúgy ezt neked kell tudni, hol húzod meg a határt. Nekem ez abszolút belefér, ha amúgy nincs okom bizalmatlanságra, nem zavar. Ha téged igen, beszéld meg vele.
Sajnálom a kanidat. Meg téged is, mert pokoli kisebbségi komplexusod lehet.
Meg is ölöd a srácot, ha majd a munkahelyéről, több napos, ott alvós, konferenciára megy a főnöknőjével, aki így néz ki: [link] , azaz messze jobban, mint te valaha is? >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!