Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves fiúnak egy év alatt rettenetesen meghízott a barátnője, kb 30 kilót. Amúgy ápolt, csinos, ad magára. Nem tudom hogy betegség közrejátszik-e. Felróható a fiúnak, ha ezért szakít?
És hogyan lehet ilyenkor minél kíméletesebben szakítani? Két és fél éve vannak együtt.
Mi a véleményetek?
Már megcsalta, mert a szexuális életük nulla, még nem volt szíve szakítani.
Boldogtalan szar kapcsolatban 48 kilót "nyomtam".
Vége, boldog vagyok, 55 kiló vagyok. Valaki épp fordítva működik, én ha ideges boldogtalan vagyok nem bírok enni.
Egyébként +30 kiló így is több, mint a súlyom fele. Az nem csak simán hízás, egy egész változás. Ki akar egy teljesen új emberrel lenni, amikor nem az volt amikor megismerte?
Megjegyezném hogy a barátaimról van szó, nem rólam.
Én is lefogytam amikor rossz kapcsolatom volt, de van aki evésbe menekül.
De nem is ez volt a kérdés, hanem hogy szemétség-e a fiú részéről ezért szakítani, és hogy tegye minél kíméletesebben.
Ezért lenne fontos az őszinte kommunikáció, ahogy már korábban írtam. Nem lapítani kell, mint szar a fűben és a szakítást tervezgetni, hanem megbeszélni a problémát. Ha a lány nem hajlandó változtatni/lefogyni, akkor lehet a szakításon gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!