Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elérte volna a célját?

Figyelt kérdés

Állandóan azt mondja ha elmondom min kellene változtatni vagy mi nem tetszik akkor a reakciója hogy mindig ő a rossz és a hibás. Nem gondolkodást " vált ki" hanem egyből így reagál szinte támad.

Így nem lehet orvosolni a gondokat.

Ezért már bele se megyek mikor kérdezi mit gondolok kettőnkről..

Mert amit elmondtam nekem kellenek egy jó kapcsolathoz.

Ő mindig annyit mond h ő nem mond semmit h én milyen vagyok meg mi a gondja velem,ő elfogad így.. De nem én mondtam h ő ne szóljon semmiért..

2022. szept. 26. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok egy hullámhosszon. Korlátolt és ostoba. Ez csak rosszabb lesz.

Én kiszállnék. Igsz, nekem az ostoba, korlátolt embereket győzködni sosem volt türelmem.

2022. szept. 26. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az a cél, amit így elért? Mert szerintem csak azt értétek el, hogy mindketten szenvedtek. De ezek szerint nektek ez a jó.
2022. szept. 26. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

Azèrt reagál így, mert az èvek alatt már mindennel kifogàsoltad. Ezèrt már nem gondolkodik, mert mindegy mit csinál, te biztosan találsz követni valót.

Ha meg ő mond rólad valamit, azt sem beszèlitek meg, csak jössz ide kiírni egy újabb kèrdèst.

2022. szept. 26. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

Eszében sincs se megbeszélni a problémát, főleg nem változtatni. Inkább visszatámad és sajnáltatja magát. Egyszerűbb tettetni, hogy jaj persze mindenről én tehetek, mert te egy ilyen vagy.

Ezzel a kommunikációs stratégiával nem nagyon fogsz vele semmire se jutni.

2022. szept. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!