Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire "papucs" dolog?
papucs=az a férfi aki mindig azt teszi amit a nő mond.... (ha valaki nem tudná)
A szitu az, hogy 1 hónaposak vagyunk a barátnőmmel, és eddig semmi baja nem volt a külsőmmel, (legalábbis nem mondta).
Most pedig célozgat rá, hogy borotválkozzak meg, menjek el fodrászhoz, meg nemártana eljárnom edzeni...
A telefonálás is így van....Eddig hol ő hívott, hol én hívtam, most pedig már elvárja, hogy én hívjam mindig, csak csörgetni tud....
A gondom csak az, hogy én így érzem jól magam, ilyen frizurával, és ilyen szakállal...
De nagyon szeretné ha megváltoznák már most....Szerintetek?
én 18/f, Ő 17/l
Kompromisszumot kell kötni. Edzeni nem mennék, lustább vagyok annál, vékony vagyok, minden izmom látszik megfelelően, hízni pajzsmirigy-rendellenesség miatt nem tudok, így "nőni" sem, szóval értelme sincs. Arra rá tudott venni h borotválkozzak naponta kétnaponta, mert érzékeny a bőre és kipirosodik egyből ha megszúrom. A hajam olyan amilyen.
Mindent meg lehet beszélni ezért növesztettetek szájat.
Hát nem tudom....De nagyon szeret, ill. szerelmes belém, és én is nagyon szeretem. Nem szeretném elveszíteni.
De én is folyamatosan szapulom, hogy engedje ki a haját, meg öltözködjön kihívóbban....tehát oda-vissza megy a dolog.
Viszont a telefonálást nemnagyon értem, hogy miért változott meg.
Mind1, szerintem most még belemegyek a játékába, aztán a későbbiek folyamán majd kiderül hogy mi lesz.
Végülis én kértem tőle, hogy legyünk egymáshoz 100% ban őszinték, és mondjuk el, hogy mi nem tetszik a másikban.
szerintem is keress olyat, aki elfogad Téged. Persze az nem baj, ha változol néhány dologban, és a párod rásegít erre, de ez a parancsolgatás nem normális.
JA ÉS HA EGYSZER ENGEDSZ NEKI, ONNANTÓL Ő LESZ AKI A NADRÁGOT VISELI!!!!!!!!!!! EZT NE FELEDD!!!!
legjobb lenne kompromisszumot kötni, te is engedj egy kicsit, meg ő is... fifty-fifty...
A telefonálás része elég nagy valószínűséggel azért változott meg, meg megjött róla a számla és a szülei kicsit pipák lettek rá.
A többit meg meg kell beszélni. Így ismert meg, így szeretett beléd, szóval fogadjon el ilyen lenőtt hajú, borostás/szakállas puhatestűnek amilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!