Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is megromlott a kapcsolatuk az orosz - ukrán háború kitörése óta, mert gyökeresen más álláspontot foglalnak az ügyben?
Barátnőm hülyeségeit kell hallgatnom folyamatosan brüsszeli szankciókról, Amerikáról, bezzeg a háborút elindító Putyinnal szemben semmi kritikája nincs. Állandóan orosz - fidesz propagandát nyomat.
Én ellenzéki vagyok(pártfüggetlen!), ő fideszes. Már a kapcsolatunk elején tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, de akkoriban megbeszéltük, hogy ez a magánügyünk, köztünk tabu téma a politika. Nem is volt gond, de aztán az előválasztás, háború, választás hármas mindent elrontott. Reméltem, hogy a választások után ugye vége a kampánynak, nyugis időszak jön, visszaáll kettőnk közt is a béke. Csakhogy a háború még tart, a propaganda gépezet továbbra is dübörög. Mindig mondom neki, hogy hagyjuk a politikát, de nem bírja ki, hogy ne Brüsszelezzen, én meg nem bírom, hogy ne reagáljak, és kezdődik a balhé.
Szakításon gondolkodom. Nem tudom, hogy rendbe lehet-e ezt még hozni. Április 3-a óta nem is szexeltünk.
Valaki van még ilyen helyzetben, vagy valami tanács?
28/F 30/N
na ja, pont a választás napján szexeltetek utoljára
legközelebb jobb kamut találj ki.
Szerintem személyiségi és kommunikációs stílus kérdése, hogy lehet-e ellentétes politikai nézetekkel egy párt alkotni. Akik úgy tudnak beszélgetni róla, hogy amolyan intellektuális élvezet nekik az érvelés-ellenérvelés, vagy nyitottan próbálják meglátni ők is a másik nézőpontját (a sajátjuk feladása nélkül), azoknak működhet. Azoknak is, akik elhumorizálják. Azoknak is, akik a híradót nézve felsóhajtanak, de mindketten másért, és ezt tudják is, mégsem teszik szóvá, hanem a következő percben továbblépnek. Biztos van még pár módszer, de egy mindben közös: hogy nincs bennük különösebb indulat.
Az is indulat, hogy ő szitkozódni kezd, az is, hogy te olyan idegállapotba jössz a hallott hülyeségtől, hogy rendet akarsz tenni a fejében. Próbálhattok valami indulatmentesebb hozzáállást kialakítani (pl. ha a puffogását elütöd egy odaillő, de fideszkritikus poénnal, azon még tudna nevetni? Ha igen, akkor utána gyorsan le is zárhatnátok.), az ember fejlődőképes, de garancia sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!