Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok akik nem élnek együtt és friss kapcsolatban vannak, mennyit beszéltek egy nap? Hányszor keresitek a másikat? Ez kölcsönös?
Majdnem minden nap beszelunk. Ha mást nem, este megkerdezzuk milyen volt a masik napja.
Talalkozni hetente 2 vagy 3 alkalommal szoktunk. Egy vagy ket delztan hetkoznap munka utan es egy hetvegi kozos ejszaka
8-17ig dolgozom, ő 9-17
Addig mit és hogy beszélnénk?
Este meg ahogy irtsm, beszelunk.
#11 voltam
Köszönöm a tapasztalatokat, kommenteket, tippeket!! Tényleg nagyon hálás vagyok hogy leírtátok a nézeteiteket.
8# én ezt hogy igénylem hogy többet keressen vagy egy hete mondom, keveslem, haverom többször keres mint ő, nekem ez fáj.
Viszont a mai párbeszédünk írásban ez volt:.
Mivel megint írt, megint csak este egész nap 0 infó..
mivel tegnap összevesztünk ezen hogy nem értem miért nem keres, direkt felhívtam 11 után mert ilyenkor szokott fent lenni, meg ilyenkor szokott felkelteni ha éppen alszok, úgyis kevés volt a munka, tudtunk volna beszélni, hívtam 4x nem vette fel… anyukája mondta hogy hallja hogy csörög a telefon, hogy valami baj történt vagy hogy hogy ilyenkor hívom, elmondtam neki a dolgokat, mondta hogy beteg, ha lehet ne veszekedjünk most.. hát én csak annyit kérdeztem hogy hogy nem kelt fel a telefoncsörgésre mert minden neszre ébren van… állítólag lent hagyta a telefont. Amiben csak annyi az érdekes, hogy ha együtt vagyunk még a vécére is viszi magával… sosem hagyja el a mobilját. Ugye ma ezért kereshetett szerintem.. leírtam hogy nincs kedvem beszélni (mert meg zaklatott voltam és nem akartam veszekedni..)
Illetve ha csak este jutok eszébe nem kell beszélnünk..
szerinte én le sem ****om hogy ő le van betegedve (mindig nála van a mobil, mindig! Még evés közben is videókat néz, ezért nem is tudunk beszélni ha eszik)
itt leírtam hogy szerintem nem olyan betegsége van hogy r*hadna a keze… illetve mondtam hogy most készülök elmenni itthonról mivel testvérem megkért hogy menjek át hozzá beszélgetni, itt leírtam hogy van aki hiányol még ha nem is hiszi el… (itt arra akartam utalni hogy vele is lehettem volna ha hív, időben)
erre annyi volt a reakciója hogy mégis minek hiányoljon? Le sem ***om” ( mert várom hogy ő keressen… általában, azért írok én is) illetve ha mégis foglalkozok vele csak azért hogy veszekedjek”… (mivel tegnap kiakadtam)
Itt újra leírtam hogy ő az aki le sem **** kettőnk közül, ha meg nem is hiányzok neki állítása szerint, akkor nincs miről beszélni, akkor teljesen felesleges együtt lennünk…
Illetve hogy ezt a viselkedésemet ő generálta ki a tetteivel, és hogy arról nem én tehetek hogy nem tudta megtanulni azt hogy a cselekményeinknek következményei vannak, és hogy ez minden emberi kapcsolatra igaz..
Ti hogy látjátok most a sztorit? Nagyon az érzelmeim irányítanak.. szerintem ezért sem látok tisztán”.
Lehetséges hogy én adtam rosszul tudtára a dolgokat?
Nagyon nem szeretnék szakítani.. tényleg nagyon szeretem de ezt a viselkedését nem tudom mire vélni.
Nem tudom mivel érdemeltem ezt ki, nem tudom ezen hogyan lehetne javítani, úgy hogy ne az ellenségének lásson, illetve azt hogy én mindent megtennék”, mert szeretném látni valahogy valamilyen formában hogy én is fontos vagyok neki, hogy nem feleslegesen öltem eddig energiát az egészbe, szeretném érezni hogy szeret. És az lenne a legjobb ha ehhez a tettéhez nem alázkodnék meg. Mert nem akarok lábtörlő sem lenni. Csak az a baj hogy vele komolyabban tervezek/terveztem.
Tudni kell róla hogy tényleg, egyáltalán nem ért a nőkhöz, az a tipikus nagyra-nőtt gyerek, (és még nagyon fiatal) én látok benne potenciát, tudom ha idősebb lesz és lenne egy kis élettapasztalata akkor számomra a tökéletes lenne, viszont nem akarom elengedni, nem akarok egy megálló lenni az életében, nem akarok egy ilyen jó embert elveszíteni, nem akarom ezt a majdnem” személyt az életemben azért elveszíteni hogy egy másik lány nagyon jól járjon vele, mert tudom hogy jól fog. És tudom hogy itt csak a mostani problémát írtam le, amiben nem fényezem a szerelmem… de elvileg ezért jött létre ez a rovat” vagy kategória…
Kérlek ezt is vegyétek figyelembe válaszadásnál. Okkal szeretem, rengeteg okom van rá, órákig tudnám sorolni miért, de jelen esetben erre a problémára szeretnék tanácsokat kapni.
Na mizu azóta?
Engem a mostani párom napjában kb. 3-4x felhív, én is őt 1-2x. Általában csak pár percet tudunk beszélni, este többet. Hétvégéket nagyrészt együtt töltjük, nemsokára össze is költözünk. Nekem ez jó, a legutóbbi exem nemhogy nem hívott soha, de cseten is szinte mindig több óra volt, mire visszaírt. Hát, kinek mennyire vagy fontos ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!