Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon emlékszik a lány ara hogy mikor jöttünk össze?
Figyelt kérdés
Jövőhéten lesz egy hónapja hogy összejöttem a csajommal, de nem tudom hogy emlékszik-e rá.És gáz lenne ha csak én emlékeznék rá.Mit tegyek?Vegyek neki valamit vagy csak mondjam azt ha ő mégis emlékezne rá hogy bocsi elfelejtettem.Mert szerintem az tök papucs lenne ha csak én emlékeznék rá....2010. szept. 26. 10:33
1/3 anonim válasza:
Hogy te mekkora hülye vagy:OO
Abba mi a papucsság ha gondolsz a csajodra és veszel neki vmit?:OOO Csak hogy tudd a lányok mindig jobban tudják mint a fiúk;) És vegyél neki vmit!!!! Ne legyél bunk.ó!!
2/3 anonim válasza:
nyugodtan "köszöntsd" nem leszel papucs. örülni fog neki. egyéként a nők nem szokták elfelejteni (kivéve engem, de én mindent elfelejtek) viszont örülök ha szólnak.
3/3 anonim válasza:
Egy hónap,ember ne vessz már meg ! Aztán veszel valamit a másodikra is meg a harmadikra stb az egy évesen (amire mondjuk már értelme is lenne valamit venni) meg már nem fogsz tudni mit venni és itt fogsz minket zaklatni a "Szerintetek mit vegyek neki" kérdéseddel.Felejtős,elég ha megemlíted neki kedvesen hogy már egy hónapja vagytok együtt,ha meg mindenképp venni akarsz vegyél neki minden hónapban egy rózsát és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!