Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akiket hercegnőként kezelnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket hercegnőként kezelnek, azok milyen tulajdonsággal rendelkeznek (a nők)? kedvesek, bajosak, jó beszélgetőparner, és emberséges?

Figyelt kérdés

2022. szept. 18. 20:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem kiskorom óta úgy kezelnek és mind igaz rám.
2022. szept. 18. 21:03
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Amely kapcsolatban bárki így áll a másikhoz, ott nagyon gyorsan kialakul egy alá-fölérendeltségi viszony, ahol a hercegnő/herceg bármit megtehet, a másik engedelmes pincsiként, jó csicskásként eltűri azt.
2022. szept. 18. 21:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

9#

Velem úgy viselkednek. A tescoból egy idegen kihozza a szatyraimat.

Szerintem meg egészséges.

Nem elkényeztetett plázacica vagyok akit eltartanak.

2022. szept. 18. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:
73%

13.

Ez onnantól válik viccessé, hogy számodra már fel sem tűnik a dolog.

2022. szept. 18. 21:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább jól kell hozzá választani.
2022. szept. 18. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is amondó vagyok, azon múlik, kivel jössz össze. Van amelyik pasi hercegnőként bánik a mindenkori barátnőjével, valamelyik nem. Olyannal jöjj össze, amelyik a tenyerén hordoz.

Például segít ha bármi gondod van, próbál a kedvedben járni, kényeztet, előzékeny veled, szeretetteljes, figyelmes, törődő, és mindenekelőtt maximálisan hűséges.

Mondjuk másodsorban, az után, hogy már egy megfelelő férfivel jöttél össze, lehetnek praktikák, amik segítenek ezt a lovagias bánásmódot felszínre hozni. Tudnod kell vérbeli, ősi férfiösztönöket ingerlő nőként viselkedned.

A net, vagyis a YouTube és a TikTok dugulásig van erről szóló anyaggal, főleg, ha tudsz angolul. Ajánlom pl. a "The Universe Guru" csatornát, Minának hívják a nőt, aki ott "tanít". C1-es angollal élvezhető. Fél éve követem.

De ha ő nem szimpi neked bármi miatt, vagy nem tudsz olyan jól angolul, akkor keress magyart/más tartalomgyártót a témában, a lényeg, hogy a női energiákról adjon neked útmutatást. Ez szorosan összefügg a pákapcsolati élettel, folyton szóba kerül a férfi, az ismerkedés, a házasság.

2022. szept. 19. 02:19
 17/20 anonim ***** válasza:
44%

😂 Jó vicc.

Nem vagyok kedves, sem bájos, nem szeretem ezt a megfelelési kényszeres baromságot.

Jó a humorom, szókimondónak tartom magam és öntörvényűnek, akit szeretek, azzal vagyok csak kedves és törődő, mindenki más felőlem fel is fordulhat. Elég férfias az érdeklődési köröm, a férjem a lelkitársam, olyanok vagyunk, mint két tojás (belsőre). A tenyerén hordoz, amióta csak ismerem, miközben az ilyen szépbeszédű angyalkák még mindig azért sírnak, hogy valaki eljegyezze őket.

2022. szept. 19. 02:59
 18/20 anonim ***** válasza:
24%

Hercegno vagyok,mert Szolga pasit valasztottam tudatosan.10 eve egyutt elunk,o amindenem. Mindent megteszek,h egyutt maradjunk.

N

2022. szept. 19. 05:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal bánnak hercegnőként akik ezt elvárják. És a férfi lát benne annyi potenciál hogy így is viselkedjen, szerintem ez egy szuper szűrő, főleg a mai világban..
2022. szept. 19. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18

Te nem nő vagy. Másrészt nem a "szolga pasi" bánik "hercegnőként" a nőkkel. A szolga pasi pótmamit lát bennük.

2022. szept. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!