Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Noket jelol ismerosnek?

Figyelt kérdés

Feltunt, hogy a parom a kicsit szebb noket akiket ismerhet bejeloli folyton ismerosnek. A nem olyan jokat pedig nem, ott megvarja, hogy ot jeloljek.

Baromira idegesito es nem tudom hova tenni. Azt gondolom megcsalna veluk vagy valami oka van ennek.. mivel egyszer az egyik ilyen lannyal lattam, hogy le volt nemitva a beszelgetese. Ugyan csak szakmai dolgok voltak eppen benne, mert amugy kb mindent torol beszelgetest…

Ferfiak ti kapcodlatban miert csinaljatok ezt, ha csinaljatok?

Hoztam mar fel a temat azota csak ezerszer ovatosabb mindenben is. Valamint tagadja es azt mondja ot jelolik mindig amit tudok, hogy nem igaz, mert a titkos bezselgetes utan atneztem a telojat ..

2022. szept. 16. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Ők biztosan tudnak ékezettel és helyesen írni. Biztos azért van.
2022. szept. 16. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Mert kellenek az impulzusok. Le fogtok pontozni, de szerintem az embernek alapvetően kellenek a pozitív visszajelzések ellenkező neműektől. A munkahelyeden biztos vannak olyan férfi kollégák, akik mosolyognak, ha szóba állsz velük, vagy kedvesebbek veled, keresik a társaságodat, mert nő vagy (ha TE konkréten nem is tapasztalod ezt, attól ez egy létező jelenség)

Ez is ugyanúgy flört ám! De még úgyabbul az, hiszen ezek a kis apró dolgok élőben történnek, nem csak profilokat jelölgetsz be. Mint ahogy ott sem történik semmi egyéb, úgy itt sem kell egyből arra gondolni, hogy egyből megcsal téged.

2022. szept. 16. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Szeret csajozni melletted, döntsd el, hogy folytatod így, vagy szakítasz.
2022. szept. 16. 12:44
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Igen. Nőket jelöl ismerősnek.
2022. szept. 16. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Ne legyél féltékeny, húzd egy kicsit az agyát, úgy fog futni utánad mint a pincsikutya.

Nincs benned tartás, kevesebbnek érzed magad és ezt ő pontosan tudja, és te is azért ellenőrizgeted.

Tanuld meg kelletni magad. Hidd el, nem olyan nehéz.

Nekem egy pasim sem nézegetett más nőket mellettem.

2022. szept. 16. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látom, erre nincsenek jó válaszok. Marad a kérdés: minek vagy még vele?
2022. szept. 16. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

5!

Hogy húzza az agyát? Mire gondolsz?

2022. szept. 16. 13:09
 8/10 A kérdező kommentje:
5, en is kivancsi lennek mit ertesz alatta?
2022. szept. 16. 13:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Bar, ha igy kell jatszadozni a ferfiakkal minek legyen egyaltalan pasim? :D
2022. szept. 16. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem kell mindegyikkel játszadozni, csak egy bizonyos réteggel. Azokat meg ott kell hagyni a pcsába, ha a nyugodt élet unalmas nekik. Az, hogy te éppenséggel szereted, nem lesz elég arra, hogy változtasson a dolgokhoz való hozzáállásàn.

2022. szept. 16. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!