Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hullámos papagájt vennék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hullámos papagájt vennék, csak nem tudom rá venni a páromat. Hogy vegyem rá???

Figyelt kérdés

2022. szept. 16. 12:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Csak halam van. Egyéb kisállatot csak másoknál nézegetek:)
2022. szept. 17. 07:43
 12/22 anonim ***** válasza:
legyszi ne akarj hullámos papagájt, nekem volt 2 ajándékba. Soha többet
2022. szept. 18. 06:50
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor lehet hogy inkább más állatban gondolkodom
2022. szept. 18. 14:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
csincsillam is volt, azok szinten szemeteltek, meg nem engedték hogy hozzányúljak
2022. szept. 18. 15:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Teknős?
2022. szept. 18. 15:39
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Nekem van, és ő az életem, így elfogult vagyok.

Igen, hangos, rikacsol is néha, de olyan kis szelíd, annyira szépen beszél és olyan sokat. ☺️

Megértem, ha valaki nem szereti a hangoskodásukat, de akinek ezzel nincs baja, annak más baja sem lehet vele. Kisállatokból a legjobb. Van egy görög teknősöm is, hát na neki semmi értelme szegénynek. Lehet nézegetni, ártalmatlan kis állat, de ennyi.

2022. szept. 18. 16:00
 17/22 A kérdező kommentje:

Nekem is van görög teknősöm. Mindig minkenki mondja hogy játszak már vele de könyörgöm mit?

Egyébként 16 milyen papagájod van?

2022. szept. 18. 16:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

17. A teknőssel játszani? Semmit.

Nem igényel ilyesmi dolgokat.

Hullámosom van. De a Katalin papagáj is picike és állítólag halkabb, mint a hullámosok.

2022. szept. 18. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:
64%

Bár azt hozzá kell tennem a legtöbb hullámossal lehet játszani, az enyémmel például semmit. Beszél, puszilkodunk, hagyja, hogy hozzá bújjak, de semmi játékosság nem szorult belé. 😄 Szóval ebben sem mindegyik egyforma.

Ha mindenképp egy jó időtöltést akarsz, arra (még a madár mániám ellenére is) a kutya jó megoldás. Ők társak játékban, szórakozásban.

2022. szept. 18. 16:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Kutyánk az már van, csak szeretném egy kicsit feldobni otthon a hangulataot
2022. szept. 18. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!