Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hullámos papagájt vennék, csak nem tudom rá venni a páromat. Hogy vegyem rá???
Nekem van, és ő az életem, így elfogult vagyok.
Igen, hangos, rikacsol is néha, de olyan kis szelíd, annyira szépen beszél és olyan sokat. ☺️
Megértem, ha valaki nem szereti a hangoskodásukat, de akinek ezzel nincs baja, annak más baja sem lehet vele. Kisállatokból a legjobb. Van egy görög teknősöm is, hát na neki semmi értelme szegénynek. Lehet nézegetni, ártalmatlan kis állat, de ennyi.
Nekem is van görög teknősöm. Mindig minkenki mondja hogy játszak már vele de könyörgöm mit?
Egyébként 16 milyen papagájod van?
17. A teknőssel játszani? Semmit.
Nem igényel ilyesmi dolgokat.
Hullámosom van. De a Katalin papagáj is picike és állítólag halkabb, mint a hullámosok.
Bár azt hozzá kell tennem a legtöbb hullámossal lehet játszani, az enyémmel például semmit. Beszél, puszilkodunk, hagyja, hogy hozzá bújjak, de semmi játékosság nem szorult belé. 😄 Szóval ebben sem mindegyik egyforma.
Ha mindenképp egy jó időtöltést akarsz, arra (még a madár mániám ellenére is) a kutya jó megoldás. Ők társak játékban, szórakozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!