Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyat a világon, hogy cigány férfi és magyar lány összejön és boldogan élnek ? Írjatok történeteket ! Én soha életemben nem láttam ilyent !!
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 22:18
11/22 anonim válasza:
A munkatársam fehér nő, a férje cigány. Egymásra találtak, mert a nőnek is a viselkedése cigányos. Gyerekek is vannak már.
12/22 A kérdező kommentje:
Esetleg így, igen, hogy a viselkedés cigányos...
2022. szept. 7. 00:02
13/22 anonim válasza:
Unokatesóm másik oldali unokatesójának a férje roma. A nõ jogot végzett. Már több mint tíz éve együtt vannak, gyerekeik is vannak. Sokat nem tudok róluk, mert nekem közvetlenül nem rokonaim.
14/22 anonim válasza:
Egy csinos pincernorol tudom, hogy a férje roma. Nem tudom mivel foglalkozik. Illetve egy másik nőt is tudok. Nekik 2 gyerekük van, meg már unokaik is. Köszönik jól vannak. Reklámot csinalni nem akarok de napjaink egy híres MO-n, és külföldön is!!! Tehát egy hölgy vegyes családból származik. Az édesanyja nem volt roma. Öt személyesen ismertem.
15/22 anonim válasza:
Apukámék cégénél a jogász roma volt, magyar feleséggel, illetve az egyik titkátnőnek a férje is roma volt. De itt tanult emberekről van szó. Ja, és egy volt iskolatársam, aki író, neki is magyar felesége van és 3 gyerekük.
16/22 anonim válasza:
Keresztényám se egy putrisal jött össze.
17/22 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy olyan előítéletes néhány ember itt, hogy azt hiszik az összes roma olyan amit leírtak. Náluk is van különbség, ez egy rassz több emberrel nem mindenki ugyanolyan 🤦🏻♀️
18/22 anonim válasza:
Az a baj , hogy sok cigány férfi esélyt sem kap bezzeg a cigány nők akik esetenként rosszabbak mint a férfiak őket másképpen értékelik mert " nők". Mindenkinek joga eldönteni kivel kezd , úgy sem idegen emberek szaván fog múllani mert ha valóban van kémia ott még egy tank sem fog megájt parancsolni nem hogy még idegenek, ismerősök,haverok , apu -anyú. Nincs kettő egyforma ember sehol.. pl aki veled kedves lehet másokkal nem az , vagy veled nem kedves de másokkal igen.. az ember nem egy homogén anyag..
19/22 anonim válasza:
A mi utcánkban lakik pont egy ilyen pár. Már vagy 20 éve együtt vannak, van egy kislányuk is. Boldognak látszanak, sosem volt probléma velük a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!