Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagalnatok ebben az esetben? Nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Mit reagalnatok ha a baratnotok telefonjan az exe valaszol?

Eddig nem volt barátnőm, o az első barátnőm. Sajnos az utóbbi idoben elegge megbantottam a lanyt, sokszor sirasig, de nem tudom hogy adott helyzeteket hogy kezeljek. Azt mondta a barátnőm hogy sosem beszelgetek vele, mindig hanyagolom es lesz*rom. Oke ez igaza előző 2 heten nem kerestem, nem irtam neki, nrm is beszelgettem vele. Elozo elozo heten total kibukott es mondta h szakit, mert nem akar a jatekszerem lenni, neki kell hogy valaki szeresse, foglalkozzon vele, beszélgessen vele. Meg amugy is mar augusztus 10.e ota meg sem oleltem se semmi(tenyleg igy van). Kertem meg egy eselyt. Sajnos az ezutani het meg rosszabb volt. Es megkaptam hogy hiányzik az exe, mert o legalabb foglalkozott vele. Miután a munkaban ignoraltam egesznap megint kiakadt es bogott hogy inkább hagyjuk neki ez sok. Megint kértem egy eselyt, masnap odamentek hozza es kertem 1 honap szunetet. Ezekkel a feltételekkel: fedez a munkatarsak elott, es a szuleim elott, es hazavisz. De a munkában ha beszelunk csakis munkas dolgokrol. Semmiféle kapcsolati dologrol hallani nem akarok. Illetve nem talalkozhat senkivel, mert az automatikusan megcsalas.

Álmomban nem gondoltam volna hogy ilyen megtörténhet, de mint kiderült miota hanyagoltam, a bnom elkezdett beszelgetni az exevel. Találkoztak is. Egy ilyen uzenet erkezett a sractol, a baratnom Whatsappjarol. Nalam van a csajod, kibogte magat, és kiütötte magat es itt fekszik az agyamban. Meg nem csináltam vele semmit, de kb ugy d*gom meg ahogy akarom. Döntsd el mit akarsz tole. (Kuldott egy videot is a bnomrol aki alszik de latszik hogy a sminkje total lemaszott a sirastol es a srac simogatja a vállát.)

En vagyok a szar vagy a csajom?

2022. szept. 6. 01:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Gáz, de te vagy gáz
2022. szept. 6. 07:21
 12/19 anonim ***** válasza:
7%
Nekem nem engedi a barátom hogy exekkel meg ilyenekkel kommunikaljak.
2022. szept. 6. 07:30
 13/19 anonim ***** válasza:
97%
Még neked áll feljebb. Durva arc vagy! 😄 Inkább tartsál kaktuszt...
2022. szept. 6. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A kértem egy hónap szünetet és a nem beszélhet ezidő alatt senkivel mert az megcsalás, az nekem nem fér össze. A szünet az nem kapcsolat, a szünet azt jelenti hogy nem vagytok együtt. Nem törődtél vele, nem beszéltél vele, ő csak várta, hogy történjen valami. Mit vártál a szünettől? Hogy vár majd rád, és megfordul benned az érzés, hogy többet akarsz majd törődni vele mint eddig? Vagy rá tudj majd jönni hogy kell-e neked mégis vagy sem, és ezidő alatt kitart, amiről már most érzi hogy nem lesz több ennél? Korrekten elmondta hogy mit vár el tőled, mi az amit hiányol, te nem tettél érte semmit, inkább még szünetet is kértél. Ennél egyértelműbb nem lehet hogy nem szereted őt. Sőt, ennek a tetejébe még neked áll feljebb. Persze hogy vissza szaladt az exéhez, és úgy érzi rosszul döntött mikor ott hagyta őt érted, aki semmibe nem nézi. Egy ennyi idős nőnek kicsit több elvárása van már annál, minthogy olyan férfi legyen az életében aki elő veszi a fiókból mikor neki kedve szottyan hozzá. Ez nem így megy. Legyen olyan párod akit szeretsz, akivel együtt is akarsz lenni, de emiatt nem kell senkit szenvedtetni. Ha nem megy így, akkor meg jelentsd ki előre hogy te nem igényled a másikat, néha egy egy találkozó vagy valami, és akkor nincs ebből félreértés hogy ki mit akar a másiktól. Külön jobb lesz nektek.
2022. szept. 6. 11:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az exem anno hasonlóan viselkedetr velem. Nem tudom hány éve vagytok együtt, de nálunk 7 év után jött el ez az időszak. Nem foglalkozott velem úgy ahogyan igényeltem volna. Ő ugyan sokszor keresett, de sose én érdekeltem, hanem a saját nyomorát kellett hallgatnom a féltékenységével karöltve. Aztán egy idő után eljutottam oda, hogy vágytam az ölelésre, arra, hogy valaki vállára a fejemet hajthassam. Nem feltétlenül ő rá vágytam, csak azt, hogy valaki legyen ott. Egyedül voltam a párkapcsolatban, amit a féltékenységével csak még jobban mérgezett. Tudom min megy keresztül a barátnőd. Próbálj meg partner lenni ezekben a dolgokban! A férjemmel mióta együtt vagyunk (4 éve) minden nap megkérdezzük este egymástól, hogy hogy van, milyen volt a napja, mi volt a munkában. Most babázok itthon ugyan, de előtte évekig kórházban dolgoztam. Minden alkalommal végig hallgatta, még akkoris amikor beteget veszítettem el. Nem is egy ilyen műszakom volt sajnos. Ez szépen építette felfelé a kapcsolatunkat. Bizalmat alakított ki. Kommunikálj vele, mert ha nem fog menni, tényleg jobb lesz, ha külön mentek.
2022. szept. 6. 11:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szó szerint beteg Vagy!
2022. szept. 6. 12:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#15: az első kommentben írta: fél éve vannak együtt. Tehát nincs mit "megmenteni". Békén kell hagyniuk egymást.
2022. szept. 6. 12:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, akkor nem is értem mi a kérdés, ha nincsenek már együtt. Akkor sajna tényleg nincs mit tenni, mint elfelejteni. Ezt elrontottad. Legközelebb jobban csinálod.
2022. szept. 6. 14:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Istenem,hány éves vagy? 15?

Nagy baj van a fejedben,az biztos.

Úgy rúgnálak ki,hogy a lábad ne érje a földet!

2022. szept. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!