Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás, vagy nincs arra, ha túlhelyes a barátom, ami miatt engem rengeteg attrocitás ér?

Figyelt kérdés

Kapcsolat eleje, még szerelmes köd(lenne).

Csak éppen egyre többminden esik nekem rosszul sajnos mellette.

Kicsit kezdek már elkeseredett is lenni, és azon is gondolkodom talán feladom én ezt, szerelem ide vagy oda.

Magas helyes illedelmes jofej srácot kell elképzelni mellettem, aki mint Férfi is elég vonzó.

A problémáim pl engem semelyik uzletben észre nem vesznek csak a barátomnak köszönnek eladók(kozben én fizetek ö mögöttem áll és vele vannak szemkontaktban, rá figyelnek), vagy recepciosok felszolgálók mind lesik őt "tátott szájjal", szemezni flörtölni kezdenek vele, mintha én ott sem lennék.

De udvariasan elfordul a rám való tekintettel.

De nekem ez az egész akkor is megalázó. Lehet szánalmasan hangzik, de majdnem sírok ezen az egészen.

Nem tudom magam büszkén kihúzni mellette hogy igen ő az én barátom, vagy ilyesmi, én nem érdeklek senkit.

Alapvetően szép nő vagyok, engem is észrevesznek a férfiak, ha a barátom nincs velem. Ha velem van, akkor nem közelítenek hozzám. Mint a nők a páromhoz.

Az önbizalmam önbecsülésem kezd lemenni a padló alá mellette.

Van esetleg valami tanács erre az egészre, van valakinek esetleg túlhelyesekkel, feltűnőbb pasikkal tapasztalata?

Vagy inkább jobb ha én offolom őt?

Annyira kellemetlenül, megalázottan, égőnek érzem magam mellette, még úgy is, hogy nem szemez flörtöl, udvarias velem :(

2022. szept. 5. 14:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
(És lehet nem is tehetetlen, hanem ő maga provokálja ki magának a figyelmet hogy aztán gyorsan elforduljon. Ki van számítva az egész.)
2022. szept. 5. 22:15
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy tőle nem kapsz elég figyelmet és elismerést, és ezért vágysz rá másoktól?
2022. szept. 6. 21:39
 43/65 A kérdező kommentje:

Szerintem az lehet, hogy én kiábrándulok, vagy kiábrándultam.

Figyelmes törődékeny, nincs rá panasz, de ez lehet csak a felszín is, átverés is. Nem tudom őszinte e ezekkel, vagy csak taktikázik. És az is lehet, amit 41.ben írtam.

Tehát az, hogy eddig minden jót csinál latszólag, vagy amiket kapok vagy nyújt, az akár lehet csupán trükközés is csak. Vagy őszinte, vagy taktikázik. Még ez sem tiszta. De az utóbbira lehet többet adnék.

Visszavonulót fújok tőle.

Meg kell hagyni, ügyesen csinálja a dolgokat. Majdnem bevettem.

Eddig csak az volt a bajom hogy mindenhol nézik.

De újabban már az is, hogy lehet ezt ő orovokálja ki.

És meg újabban az is bajom kezd lenni, hogy lehet kam az egész férfi, soha nem hibázik, nincs zavarban, nem bénázik, túl "profi" túl jól adja el magát. Red flag.

2022. szept. 6. 22:34
 44/65 A kérdező kommentje:
*provokálja
2022. szept. 6. 22:35
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Mivel provokalja ő ezt szerinted?
2022. szept. 7. 07:21
 46/65 A kérdező kommentje:

45 egyszer láttam ahogy álltunk sorban hogy mögöttem neki áll nyújtózkodni, de ezt hirtelen mozdulattal, hirtelen magasra emeli fel a karjait. A hirtelen mozdulatra a mellette levő csaj egyből felfigyelt rá, addigra ő már el is fordult.

A többi ilyen karlendítéses hirtelen mozdulatos sztoriját nem tudom hogyan fogalmazzam meg.

De próbald ki es megtudod hogy pl tömegben bárhol, kalimpálsz egyet hirtelen a karoddal. És mik a reakciók.

És most nem tudom hogy amikor nézik őt, éppen akkor a hátam mögött mit csinálhatott.

De ezt leszámitva is feltűnő jelenség, a magassága miatt is, meg hogy helyes is. Tehát ha nem csinál semmit is, feltűnik.

2022. szept. 7. 08:04
 47/65 A kérdező kommentje:

Ja és persze hogy betudható ártatlan nyújtozkodásnak csak épp akkor jön rá mindig, mikor vmi vonzó csaj van jelen vagy nő. És a nő felé kalimpál amúgy.

Ezt fel kéne vennem, így nehéz megfogalmazni is.

2022. szept. 7. 08:05
 48/65 A kérdező kommentje:

Hu de ezt a feltűnösködést én is kipróbáltam már strandon. Elmentem egy pasi mellett és elkezdtem nem kicsit köhögni jo hangosan. A pasi rámnézett aztán végigmért enélkül meg észre sem vett volna. Párom látta is hogy a pasi bámul.

A köhögésbe pedig bele sem lehetne kötni hogy én provokaltam ki a bámulást.

Végülis szorakozhatnék én is ilyenekkel. De nekem nincs erre szükségem az őszinte érdeklődést tetszik csak.

2022. szept. 7. 08:12
 49/65 anonim ***** válasza:
0%
Értem. Azzal, hogy eleve magas és észreveszik, nyilván nincs mit tenni és ez még nem provokáció. A hirtelen mozdulatok meg nyújtózkodik, majd mikor ránéznek ő már párárám másfelé bambul... hát igen. Lehet neki egotuningnak kell, hogy felhívja magára a figyelmet.
2022. szept. 7. 08:22
 50/65 A kérdező kommentje:

Szerintem is neki lehet lételeme is a figyelem. Csak nekem mint párjának, ez meg igen kellemetlen.

És olyan is megesik hogy összenéznek, de a szemezéseket kényszeresen kerüli a rám való tekintettel. A baj az hogy ez kényszeres. Kényszeresen süti le a szemét, nem veszi lazán,nnem viselkedik természetesen.

Legutóbb beültünk egy helyre egymással szembe. Mögénk ült egy férfi és egy nő, szépek. A nő pont a párommal szemben.

A páromat fel kellett volna venni mennyit feszengett. Odapillantott a nőre, de aztán igyekezett elfordulni rámkoncentrálni, velem beszélgetni(de ők hangosabb tarsaság voltak, minden átjött hozzánk miről beszélnek, zavaró is volt), aztán alig bírta hogy ne nézzen oda, elkezdett icedegni ficeregni a széken, aztan komolyan átült inkább mellém, hogy ne a nővel szemben kelljen ülnie, aztán meg alig várta már hogy fogyasszunk haladjuk, elkezdett pattogni leszedni az asztalt(gyakorta visszavisszük a poharakat a pultba, főleg ahol ismernek minket)

Kérdeztem is, hogy te mit feszengsz? miért nem tudsz nyugton ülni, hova rohanunk?

Elszomorító, hogy egy másik nem jelenlétében képtelen a természetes viselkedésre.:(

2022. szept. 7. 08:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!