Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajusz20 kérdése:
Tanácsot szeretnék kérni Arról lenne szó hogy 6 éve vagyok együtt a párommal és kb fél éve a PC játék függőségem miatt nagyon keveset foglalkoztam vele,, és most lehet szakítani akar velem. Helyre tudom hozni a dolgot vagy már esélytelen?
Figyelt kérdés
29/f én ő 31/l2022. szept. 4. 22:32
11/15 A kérdező kommentje:
Igen mondtam neki hogy hagyom a játékot és öt helyezem előre és bármiben mellette leszek. Rá jöttem hogy ő sokkal fontosabb.
2022. szept. 4. 23:03
12/15 A kérdező kommentje:
Tízes igen hagyni akarom a játékot a fenébe
2022. szept. 4. 23:08
13/15 anonim válasza:
Amiket most tettél, mindazon jó kezdeményezések és első körben nagyon becsülendő és büszke lehetsz rá, hogy rájöttél a problémára elismerted és lépéseket tettél a változás irányába.
A kérdés, hogy mindezt azért, mert valóban szereted a párod és fontos számodra, vagy csak azért, mert megijedtél, hogy egyedül meradhatsz? Számomra pl. nem is volna kérdés, hogy játsszak vagy a párommal legyek, mert a párommal eltöltött idő sokkal élvezetesebb számomra. Ha ez veld nem így van, akkor ez hosszú távon ismét ugyan úgy fog folytatódni. Játszol, és csak akkor teszel lépéseket, ha úgy érzed, rezeg a léc. Neked kell mindezt átgondolnod.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen szeretem őt azért változtatok de kicsit meg ijedtem hogy egyedül maradok,és ga továbbra is velem marad ha látja hogy hajlandó voltam változni nem akarok újra ebe a hibába esni
2022. szept. 4. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!