Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány az mondja egy fiúra hogy cuki vagy aranyos, akkor az azt jelenti hogy tetszik neki, vagy hogy nem más számára mint egy "aranyos gyerek"?
Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 09:29
11/12 anonim válasza:
kábé 13 évesen használtam pasira azt a szót hogy cuki.mostanában már inkább ruhára tárgyakra vagy kisállatokra mondom úgyhogy szerintem nem nyerő ez a szó ha fiúra mondják de nem tudhatom hogy érti az a csaj aki mondja...
és az aranyost pedig arra használom aki rendes, jófej de ennyi.nem több...
szerintem akkor jársz a legjobban ha magad deríted ki hogyan érti...
12/12 anonim válasza:
Én nem használom a "cuki" szót, távol áll tőlem. Az aranyosat inkább, de csak arra, aki tetszik, vagy állatokra, kisgyerekekre, stb.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!