Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi várható, ha mindkét fél nárcisztikus egy párkapcsolatban?
Az szép bakker 🤷♀️
Sztem nem lesz hosszú életű, mert egy nárcisznak kell alárendelt közönség, két dudás nem fér el
Szerintem össze se jönnek.
A nárcisztikus magáról hemzseg és két ilyen önközpontú egyén szerintem inkább utálná egymást mint szeretné.
Egymás manipulációját forditanák egymás ellen.
Amugy életkeotelen kapcsolat gyerek se lenne.
De egy nárci pl simán kitudja használni egy másik nárcinak pl a dührohamait es kiröhögi magában sőt meglehet hogy direkt provokálta játszmábol. Azért az tény hogy a nárcik pont azért nárcik mert valojában gyengejellemek. Ezt pláne egy másik nárci meg ki is tudja használni..
Mig egy áldozat tipus az sírva menekul. Addig egy nárci manipulálja a másik nárcit, a másik nárci manipulácioit is ellene tudja forditani, aztán et vissza.
Érdekes egy pszichologiai játék lenne
De pelda.
Narcisulztikus féltékenységi dühroham:
Egy áldozat tipus magyarázkodik igérget fél sír menekul
Egy másik nárci eleve ő provokálta ki manipuláciobol vagy bosszubol, a roham alatt örül annak hogy a másik kikészül, csak megjátsza azt hogy ígérget magyarázkodik, álcát tart, es valojában a másikat gyengíti csak, a teljes önbizalomvesztésig.
Amugy a nárvisztikusok egész jol manipulálhatok is. Pont ez miatt mert ez a gyengéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!