Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a szüleinek? Teljesen ledöbbentem :O
A barátom előbb olyat dobott hogy lehidaltam.. :O Elmondta hogy füvezik hétvégenként.. jólvan ezen még nem akadtam ki ennyire.. persze ez se jó.. :S
De utána elmondta azt is hogyha nagyon ideges akkor speed fehér drogot is szed.. :| Mondtam neki hogy tudja e egyáltalán hogy ez milyen veszélyes és azt mondta hogy kit zavar.. meghogy egyszer élünk.. teljesen ledöbbentem. Az anyjáék nem tudják elmondjam nekik vagy inkább maradjak ki ebből? Nagyon jóba vagyok a szüleivel.. bármit megbirok velük beszélni.
Aggódom a barátom miatt. =(
Szerintem meg neked sem tesz jót, hogy egy ilyen pasival kezdesz. Bocsi, hogy ezt mondom, nem bántani akarlak. Nekem anno egy skizo srác "tetszett", mert tudtam anyáskodni felette. Rövid időn belül elmagyarázták, hogy miként teszem ezzel tönkre magam, és hogy ugyanannyi erővel normális pasim építhetne is.
Tudom, hogy nehéz, mert már szereted. De téged is tönkre fog tenni :( lelkileg. Olyan emberre áldozod (önként) az energiádat, az idődet, a fiatalságodat, a lelkedet, aki drogos, és nagy valószínűséggel az is fog maradni. Ha tenni próbálsz ellene, ki fog nevetni, vagy megharagszik és elhagy. Ha csendben maradsz és "elfogadod", akkor meg aggódhatsz, végignézheted a lepusztulását, kirángathatod mindig a xarból, járhatsz majd be hozzá a kórházba, idővel (ahogy kifordul önmagából) bántalmazhat, meglophat, stb. Minek teszed ennek ki magad? hidd el, most fáj... de pár hónap, és egy új srác, és áldani fogod az eszed, hogy kiléptél ebből. Néha erőt kell vennünk magunkon. Nem fogsz tudni rajta segíteni: sem brossúrával (hajmeresztő ötlet, csak védőnőnek juthatott eszébe, ki fog nevetni érte a srác), sem könyörgéssel (legyinteni fog rá), sem árulkodással, semmivel. Sajnálom, én a helyedben nagyon határozottan és gyorsan tovább lépnék :(
én nem birnék ilyen könnyen tovább lépni.. szeretem őt és lehet hogy nem fogom tudni leszoktatni róla sőt biztos de legalább megpróbáltam. :(
De azért nem csinálja olyan sokszor.. persze tudom hogy majd egyre többet akar.
De szeretem és kifogok tartani melette.. tudom hogy ő is szeret és ő is mindig melettem állt ha valami problémám volt. Else birom mondani mennyire szomorú vagyok most. :(
Nem lehet rajtad sem segíteni... remélem ne bánod meg, bár erre kicsi az esély. Van bnőm, aki ugyanezt csinálta, nagyon durván sérült... éveken át nem tudott tovább lépni és új kapcsolatot kialakítani a sérült bizalom, önbizalom, remény és egyéb dolgok folytán...
Nem hallgatsz az idősebbre, tapasztaltabbra... nem fogja megköszönni, és bántani fog (ha más nem, lelkiekben). Nem fogja értékelni az áldozatot és segítséget. De ... te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!