Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szeretik ha a lany kuzd erte?
A fiu nem tudja igazan mit akar velem maradni e(tudom itt mar nem kene gondolkoznom) de a kerdesem lenyege hogy a fiuknak vonzó ha kuzdok erte es latja higy nagyon akarom, szeretem vagy taszító, vagy olyan higy hat tul egyszeru velem es ezert nem erzi hogy o is akarna engem. ( mar egyutt vagyunk/voltunk)
Csak en nem szeretnek olyan h hat vezetni mint regen higy nem merem kimondani az erzeseim de kozben barmit megtennék erte

Ha nem tudja mit akar, akkor nem akar semmit!
Aki megoldást keres az nem kér szünetet, szakít, hanem megbeszéli a problémát, és konszenzusra törekszik.
Harcolni felesleges, nyilván elmondhatod, hogy te szeretnéd, változtatni is tudsz, ha kell, és nyilván ha komolyan is gondolod. Ehhez viszont gondold át, hogy mi a probléma, rajtad múlik -e a megoldás, és egyáltalán megéri -e ragaszkodni hozzá. Szar kapcsolatért, megszokásért megalázkodni, könyörögni teljesen felesleges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!