Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki a kapcsolat elején minden nap szexelt, majd 2 gyerek 10év házasság után már csak havi 1-2?
Nem segitesz. Nem egyedül az ő dolga, ugyanúgy a tied is. Meg jó, hogy végzed azt, ami a te kotelesseged is.
Egyébként mire jutott a beszélgetés? Egyedül kevés vagy megoldani, ha ő nem akarja.
Csak "segítgetsz" vagy tényleg érdemben kiveszed a részed a feladatokból, közel egyenlő arányban? A feleséged mivel indokolja, hogy lecsokkent a szex mennyisége? Ha van, akkor ő élvezi?
Napi szex szerintem irreális elvárás család mellett, 10 éves kapcsolatban. Mi 20 éve vagyunk együtt, 3 gyerek... Most a nyári szünetben, amikor munka/gyerekek/háztartás háromszögében élünk, heti max egy, amire képes vagyok. Az én férjem is többször akarná, de nem ő van home officeban a gyerekekkel, és ugyan ő is "segít" , de attól még hulla vagyok estére és semmi kedvem hozzá.
Igen, nálunk is így van.
Mi kommunikálunk róla, és sokszor erőt veszek magamon, akkor is mikor inkább csak ledőlnék már este (én vagyok a nő), mert szeretem a páromat, és tudom, hogy neki többször esne jól.
Sajnos spontán alkalom elég ritkán jön össze (kicsik meg a gyerekek) de ezért aztán csinálunk előre eltervezett "romi" estéket, hogy atkattanjon az agyam romantikusba.
Én letettem a hormonális fogamzásgátlót is, mert nagyon kinyirta a libidom, nekem nagyon sokat dobott az "etvagyamon".
1. az, hogy kiveszed a részed (nem az, hogy segítesz), az teljesen alap dolog, ezért nem kell szobrot emelni, hiszen a te gyereked, házad, életed is.
2. ha viszont csak ,,segítesz" az bőven lehet, hogy édeskevés a feleségednek, pl lássuk be segítségnek számít, ha leviszed a szemetet, vagy megpucolod a zöldséget, de összességében nem jelent túl sokat, attól még lehet, hogy hulla fáradt a feleséged
3. szerintem 10 év, és gyerek után nagyooon ritka akiknél naponta van szex, mert egyszerűen mások a prioritások, fáradtabbak az emberek, sokkal felelősségteljesebben kell élni, lehetnek hormonális változások pl. szülés után, vagy menopauza, vagy szülés utáni depresszió, vagy nem elégedett a testével/önmagával szülés után a feleséged, valamilyen betegség/fertőzés
4. lehet az is, amit a 4-es mond, hogy ez a simike egyszerűen kevés ennyi idő után pl. nekem is, a masszázs meg engem teljesen más hangulatba hoz,ellazít, kikapcsol, egyszerűen képtelenség vele felizgatni, mert hülyén hangzik, de nem akarok ,,bajlódni" a másikkal, csak végre nyugiban pihizni
5. lehet egy kis vérfrissítés rátok férne pl. gyerek nélkül elutazni egy hétre, vagy valami új közös tevékenység, valami izgalmas dolog
6. ha a kapcsolatotokkal van valami, akkor (szexuál)pszichológus, nyilván ha a feleséged kukán hallgat, akkor nem sok mindent lehet tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!