Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem árt a kapcsolatunknak ha minden második héten látjuk egymást mert én 15 vagyok a pasim meg 18 és 1 hét suli és 1 hét gyakszija van és csak a suliban találkozunk meg szombaton 1-2 órára ez normális?
Figyelt kérdés
csak normális válaszokat ha kérhetem2008. dec. 21. 23:57
1/4 anonim válasza:
Ebben az életkorban még elfogadhatónak számít, de a helyesírásod már nem.
Normális válaszokat, csak normális kérdésre lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
hat en is 15 multam, de en sokkal tobb idod szanok a baratomra! nem tudom neked ez normalis e vagy hogy a szuleid tartanak vissza attol hogy talalkozz a baratoddal, de szerintem suliba nem tudjatok kielvezni a perceket mikor 1utt vagytok, az az belesozl midnenki vagy ienek. szerintem tobbet kene talalkozzatok mert szerintem ez arthat a kapcsolatotoknak... legrosszabb esetbe pedig megcsalhat. nah de nem akakrlak elijjeszteni mert lehet hogy tenyleg szeret az a srac,mert ha igazabol szeret akkor nem art!
3/4 anonim válasza:
Ha nektek jó igy akkor normális. Én mindig igénylem, hogy minimum kétnapont a kedvesemmel legyek, de különbözőek vagyunk, van aki kevesebb találkozással is beéri. Nyilván, ha több randira lenne szükségetek megoldanátok, még akkor is, ha sok dolgotok van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!
Mi is jobban örülnénk ha több időt szánhatnánk egymásra de vmi folytán nagyon különbözünk ö asszem az Oi stilusban van én meg 1 sokkal furább stilusban!
Ha ö elhív buliba én nem mehetek mert nem engednek de ha én el akkarom hivni ö meg nem jön el meg a vmi nem jön össze ak beveszi a depis fenyegetéseit!
2008. dec. 22. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!