Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha a páromnak rossz szakmája van és nem tudunk emiatt jól megélni?
Figyelt kérdés
Párom index szerelő Németországban. Már az elején elpofáztam neki, hogy ennél már az is jobb lenne, ha teknőt vájna, még arra is nagyobb lenne itt a kereslet, de nem érdekelte. Most ott vagyunk, hogy nincs munkája. Ti mit tennétek? Érdemes lenne külön kasszára átállni?2022. aug. 25. 19:44
1/14 anonim válasza:
Annyi millio segedmunka van kulfoldon amihez nem kell ész.
Gyujt penzt, aztan elvégez vmi élhető szakmát adó tanfolyamot.
2/14 anonim válasza:
Kuka és keresni egy jól keresőt.
3/14 anonim válasza:
Pontosan mit csinál? Az irányjelzőfolyadékot kell neki utántölteni?
4/14 Semuhi válasza:
Legfontosabb nehogy kitarts mellette egy percet se :D nehogy segits neki lelkileg mert egy férfi nem érez deha te rosszul érzed magad mindig kérd a segitségét !! Ami a leges leg fontosabb nehogy begbeszéljétek se ilyesmi
5/14 anonim válasza:
És te? Gondolom te milliókat keresel a 4 diplomáddal, mi? >:)
6/14 Semuhi válasza:
'' már az elején elpofáztam neki `` te nemvagy szerelmes :D belé most van egy mélypont menekülj minel elobb 😂😂
7/14 Semuhi válasza:
Egyutt vagytok együtt éltek meg segitsétek egymást ..
8/14 anonim válasza:
Nem látjátok hogy kamu kérdés?
Nincs olyan hogy index szerelő. Hasonló mint a vonatkerék pumpáló.
9/14 Semuhi válasza:
8/8gyárban lehet index karokat csinálni összeszelni.öket lehet erre gondolt a kédezö
10/14 anonim válasza:
Én németbe tudok jó melót. A reptéren kéne a légifolyósokat takarítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!