Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akar a barátnöm ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a barátnöm ennyit szexelni? Napi szinten kivánja es ha elutasitom nem tetszik neki. Ti mit csinálnátok a helyemben ha ilyen barátnőtök lenne?

Figyelt kérdés

2022. aug. 24. 23:46
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

A baratnodnek igenye van es ez normalis.

Van akinek nagy az igenye, ezzel nincs is gond. Ha ennyire kivan, az jo jel.

De te ezt leszarod, vibri otletet elutasitottad.

Inkabb nem vagytok egymasra valok.

Te megunod, o is.

2022. aug. 25. 07:09
 22/42 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu 2.0
2022. aug. 25. 07:14
 23/42 anonim ***** válasza:
82%

Nem való neked a csaj. Neki van libidója, neked meg aligha.

Szakits vele, had keressen olyat aki ki tudja elégíteni! :)

2022. aug. 25. 07:21
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős a szitu, pár hónapja voltunk együtt én minden nap kívántam a szexet, neki elég volt havi 1x-2x, így folyton visszautasított. Egy idő után meguntam, már én se kezdeményeztem. Végül szakítottunk, nem csak emiatt, de nyilván ez is egy volt a sok probléma közül, állandósultak a viták, elég nárcisztikus is volt, nem passzoltunk egymáshoz semmilyen téren.
2022. aug. 25. 07:55
 25/42 anonim ***** válasza:
92%

Még hozzá teszem, mikor próbálkoztam nála az volt a válasz, hogy miért nem éltem ki magam mással előtte...🤦🏻‍♀️

Utolsó voltam

2022. aug. 25. 07:57
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
25. Az ilyen egy farok! Nem tudok szebbet írni. Mondjuk talán ez a szituáció egy fokkal jobb, mint amin én mentem keresztül. Engem szó szerint az exeim kihasználtak, én hülye meg hagytam. Most meg a napi 2 sem probléma már, ugye a megfelelő emberrel. Őt mindig kívánom. :)
2022. aug. 25. 08:01
 27/42 anonim válasza:
87%
Szerintem ez közel sem olyan egyszerű mint,ahogy sokan leírják.... Biztos vannak olyan tényezők amik befolyásolják a dolgokat (pl mennyire stresszesek a mindennapjaid, a szex kérdésen túl működik e a kapcsolatotok,ha van szex az kielégítő e mindkettőtöknek,mióta tart a kapcsolat)... Szerintem mindenről lehet kommunikálni sőt kell is,mert ha nem teszitek az rányomja a bélyeget mindkettőtök önbecsülésére. Ő azt fogja érezni,hogy nem vágysz rá te pedig azt,hogy nem tudod neki megadni amire vágyik
2022. aug. 25. 08:22
 28/42 anonim ***** válasza:
27. Általában a férfiaknak 70%-ban kielégítő és nem nem vagyok feminista. Csupán nekik az ejakulacio olyan mint a faék. Nők összetettebbek. Egyszerűen ennyi. Orálisan is elélvezhet, szex közben is, szóval lehetséges hogy más a gond. Vagy csak szimplán nincs libidója.
2022. aug. 25. 08:25
 29/42 anonim válasza:
100%
28.Igazad van! De vannak komplikáltabb esetek is.Itt,csak annyit tudunk a sztoriból amennyit leírtak. De egy kapcsolat elején szerény véleményem szerint nincs baj a napi 1 szexel,ha ez a kapcsolat eleje ugyebár ennyiből ezt sem tudtuk meg
2022. aug. 25. 08:46
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
29. Nekem fura, mert többen írják hogy az elején általában több szokott lenni, utána ez normalizálódik és csökken. Már akinél, ugye. Egy bizonyos idő után sok nő libidója is csökkenhet.
2022. aug. 25. 08:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!