Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat ez miért zavarja? Az öcsemnek született gyereke, nekünk nem lett közös gyerek a párommal mert neki van, és nem akart közöset, öcsém az egyetlen akinek lett gyereke 2-en vagyunk tesók ,mióta van a baba azóta sokat járok oda segíteni
Milyen a kapcsolatod az ő gyerekével? Talán az zavarja, hogy úgy érzi az öcséd gyerekéért többet teszel, jobban szereted.
De kérdezd már meg tőle! Kíváncsivá tettél
Akkor a kassza kérdés marad. Közös, vagy külön? Talán irígy. (Ezt nem mindig tudja az ember kontrolállni.) Ugyanis nem mindennapi hogy a tesók milliós autót vesznek egymásnak ajándékba.
Másra nem nagyon tudok gondolni, mivel írtad hogy ő nem akart gyereket. Vagy meggondolta magát azóta?
Páromnak van pénze és nekem is, mivel nekem nem kellett eddig egy gyerekre költeni, én félre tettem,
Tehát nem élünk emiatt rosszul,a párom sokat van a gyerekével és volt is az elmúlt években, mert a gyerek az első, én ezt tudtam, akkor nem tudom miért zavarja.
Az, hogy felezitek a költségeket, az pont nem a közös kassza. Közös pénzből én se örülnék, ha a férjem venne valami pár milliós autót a testvérének. Sajátjából is megbeszélnénk, nyilván az ő pénze, ő dolga, de biztos nem csak beközölné, hogy akkor 4 misit költök a Zsoltiékra.
Közös számlátok van vagy összedobjátok a bevásárlást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!