Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röviden: férjem kint dolgozik külföldön én itthon vagyok a 4 éves kisfiúnkkal és én elvállaltam egy gyári munkát ami 3 műszakos, innen tőlünk a közlekedés miatt a szakmámba nem tudok elmenni dolgozni így bele kényszerűltem ebbe a melóba..?
Nehezen bírom egyedül 3 órat utazok egy nap le dolgozok mellé 8 órát utána mennem kell a kisfiamért plusz a háztartás a főzés meg amik mindig közbe jönnek, nehezen oldjuk meg a kisfiam felügyeletét is a családdal,mondtam a páromnak ezt így egyedül már nem bírom kell keressek másik munkahelyet mert kezd sok lenni , de ő mindig csak a pénz szajkozza hogy akkor én nem kapok fizut stb es mint ha oda se figyelne arra hogy én így szenvedek a mindennapokba
Ő el megy dolgozni végez vissza megy a szállásra és pihen
Nekem munka után a pihenés csak álom..
Szerintetek?
10. Én pl. szívesen nevelném válás esetén férfi létemre a gyerekemet. De ettől függetlenül nyilván akkor is az anya kapja a felügyeleti jogot 99%-ban, ha az apa is szeretné nevelni a gyereket.
Egyébként ez a matek hogy jön ki? Ha már 2 gyereket nevelne, akkor sem kellene adnia semmit, mert mindketten 2-t nevelnek. Ha 4 gyereket nevelne, akkor sem kellene valóban adnia semmit, de akkor már az anya fizetne neki gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!