Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Egyáltalán én vagyok a hibás, és a páromnak van igaza, vagy nem? (Bocsi ha hosszú lesz)

Figyelt kérdés

3 hónapja együtt vagyok egy pasival, minden tökéletes volt eddig, viszont természetesen elkellett jönni egy dolognak, ami ezt a tökéletes rózsaszín felhőt szétfoszlatja.

Van egy pasi, aki kezdetben szerelmes volt belém, és nagyon sokáig próbálkozott nálam, viszont én csak barátként tekintettem rá mindig is.

Szóval már 5 éve, hogy barátok vagyunk, és valamiért nem szimpatizál a párommal, pedig még nem is találkoztak, és ezt elmondtam a páromnak, minden háttérsztorival, aki teljesen kiakadt, hogy milyen furcsa, hogy adott egy csávó aki szerelmes volt belém, és milyen véletlen, hogy pont ő nem szimpatikus neki.

Itt még viszonylag normálisan kezelte, mert mondta, hogy Őt ez nem zavarja velem kapcsolatban, csak legyek résen, mert szerinte megszeretné őt fúrni a legjobb barátom, mert még titokban mindig szerelmes belém.

A gond tegnap csúcsusodott ki, ugyan is a legjobb barátom egy szomszédos országban lakik, és néha amikor Magyarországra szokott jönni meglátogatni, akkor nálam szokott megszállni, és mivel egy nagy ágyam van, ezért egy ágyban alszunk, nyilván a két végében.

És mondtam a páromnak, hogy jönni fog hozzám a barátom, és nem szeretném, és, hogy nálam is fog aludni, szóval akkor nem fogunk tudni találkozni.

Erre a párom teljesen kiakadt, hogy miért nem foglal magának valahol szállást, hogy mi az, hogy egy ágyba alszok egy másik pasival, aki régen szerelmes volt belém, és, hogy milyen véletlen, hogy Ő nem szimpatikus neki, de azzal nincs baja, hogy velem aludjon egy ágyban, az fel sem merül nála, hogy nekem már van valakim, és inkább foglal magának valahol szállást, és, elkezdett nagyon csúnya módon beszélni róla.

Ebből lett egy nagy veszekedés.

Addig eszkalálódott ez, hogy azt mondta a párom, hogy várni fogja a legjobb barátom, hogy mikor fog megjönni, és tenni fog arról, hogy legyen oka őt utálni.

Szóval, hogy elkerüljem a veszekedést, megmondtam a páromnak, hogy ne jöjjön ide amikor jönni fog a haverom, nem mondom mikor fog idejönni, se azt, hogy meddig, és ha bármilyen módon ártani akar neki, akkor dobni fogom.

Erre megint kiakadt a párom, hogy persze Ő viselje el, hogy fúrják hátulról, hogy egy srác aki szerelmes volt belém egy ágyban alszik velem, mert nyilán nem léteznek szállodák, és még ő lesz dobva, ha ez neki nem tetszik.

Ezek után összepakolta a nálam lévő cuccát, és elment, azóta nem beszélünk.

Szerintetek kinek van igaza?

2022. aug. 21. 15:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, ez kb. az az aljas szint, mikor egy éhező elé leteszel egy finom tortát, de nem engeded, hogy hozzányúljon.

és közben élvezed, h. csorog a nyála, sőt, azt gondolod, még jót is teszel neki.

ha érted, az analógiát...

2022. aug. 21. 16:05
 12/39 A kérdező kommentje:
Nincs, csak egy garzonban lakom, nincs kanapém, csak egy ágyam, vagyis van egy kanapém, egy kb 1 méter széles, nem kihúzható kényelmetlen amit a bérbe adó hagyott itt, hogy legyen mire leülni.
2022. aug. 21. 16:11
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

akkor van hálózsák!

ott a fürdőkád

vagy egyszerűen közölni az illetővel, h. nem tartod helyesnek egy ágyban aludni, mivel párod van, és ismered az érzéseit, ezért keressen másik szállást.

az a durva, h. nem fogod fel, miért gáz a viselkedésed.

2022. aug. 21. 16:14
 14/39 anonim ***** válasza:
97%

Jézusom…ugye ez kamu?

Csak egy tanács:képzeld a pasid helyèbe magad!

Én úgy b@sztalak volna ki páros lábbal, ha ezután a pofátlan viselkedés után még te fenyegetsz szakítással, hogy a holdig repültél volna.

Megaláztad a pasid, a másiknak húzod az agyát…tisztelsz te valakit egyàltalán???

Azt, hogy a pasid keres, arról tegyèl le örökre, neked kell itt most sűrű bocsánatkérések közepette térden csúszni, ès még úgy is kivághat teljes joggal. Én többet nem bíznék meg benned. Iszonyú árulás, amit elkövettèl, nem érdemled meg őt.

2022. aug. 21. 16:14
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

és amúgy az sem tart vissza ettől, h. lehet az ágy túlsó végében recskázik rád, vagy merevedése van?

tök nyugisan tudsz ilyenkor aludni a túlvégen?

2022. aug. 21. 16:16
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
14# Ez a csaj érzéketlen. Én biztos választás elé tettem volna. Nem hiszem el hogy nincsen valahol egy panzió.
2022. aug. 21. 16:17
 17/39 anonim ***** válasza:
85%

én azért sem mernék ilyenbe belemenni, mert nemi erőszak is történhet.

ha évek óta odavan érted, és kínlódik ettől, és most a pároddal is nyíltan ellenséges, az azt mutatja, h. az impulzuskontrolljával adódhatnak problémák.

simán meg is erőszakolhat, a legtöbb erőszakot ismerősök, és nem vadidegenek követik el.

semmi szín alatt nem mennék bele ilyenbe! veszélyes és etikátlan is!

2022. aug. 21. 16:18
 18/39 A kérdező kommentje:

Nem tenne ilyet, mert lett volna rá már lehetősége.

Szerintem jó próbatétele lenne a kapcsolatnak, de ha ennyi bizalom nincs, akkor nincs miről beszélni, fordított esetben én nyugodt lennék.

2022. aug. 21. 16:23
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem bizalom kérdése ez. Hanem az hogy komolyan gondolta veled. Neki ez nem fér bele. Te meg nem tiszteled az éveit. Remélem két szék között a pad alá esel. Haver elmegy külföldre a pasid meg elhagy. Aztán maradj egyedül.
2022. aug. 21. 16:27
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindkét pasival szemben gusztustalan. A srácnak tuti vannak rokonai, akikhez mehetne. Azért hozzád megy, mert ez az otthonléte csúcspontja, hogy veled alhat.

Te meg adod az álnaívat és élvezed, hogy epekedik titokban meg csorgatja a nyálát az ágy másik végében. Erre mondták az én időmben, hogy "szűzk..va"

Mikor meg a pasid szóváteszi, te vagy felháborodva, hogy mi van ebben.

Megnézném a fejed ha a pasid ágyában aludna valamelyik exe.

Ez full gáz, nőként mondom.

2022. aug. 21. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!