Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1,5 éve vagyunk együtt párommal, ez idő alatt kb be is költözött hozzám és családomhoz... 3 évvel fiatalabb tőlem én 25 vagyok. Édesanyám halála után 2 honappal jöttünk össze, azt követően januárban az ő anyja is távozott sajnos. Az eset után egy ideig még minden rendben volt ha lehet úgy mondani. Viszont kb fél éve szinte hozzám sem ér. Alapból is sokat veszekedtünk és rohadtul irritáló, hogy semmit sem képes segíteni. Se kidobni a szemetet se mosni vagy legalábbis a szennyest a helyére vinni nem pedig mindent mindenhova széthányni. Elvárja, hogy főzzek mossak takarítsak rá de cserébe semmit sem kapok. Néha úgy kb 3 havonta egyszer takarít egy keveset. Ha elmondom mi a probléma, mi zavar és mit kéne tenni azért, hogy jobb legyen úgy tesz mintha semmit se mondtam volna, értetlenkedig és vissza kérdez, hogy mit kéne tenni. Mintha a falnak beszélnék. És persze mindig vissza fordítja rám a dolgokat, hogy én legyek a hibás mindenért. Érdekes módon hpv jellegű betegséget szedett össze úgy hogy mi 1x voltunk együtt de nekem semmi bajom előtte pedig 3 hónapig szinte egymáshoz se szoltunk. Számomra gyanús volt így rá kérdeztem az orvosnál, hogy valóban össze szedhette e koszos kéz miatt vagy wc közben.... Elvileg igen de picike az esélye. Azóta se sokat szexelünk mert hát minek azt. Gondoltam adok esélyt a dolognak ezek után is de úgy érzem felesleges már ezzel foglalkozni. Idő közben ki is rúgták és 4-5 hónapja nem dolgozik. Nem is keres új melót. Van pénze meg megoldja de közben semmit sem csinál a nyakamon lóg és a barátnőimre is féltékeny kb mert nem vele foglalkozok. De amikir lenne rá lehetőség, hogy egymással foglalkozzunk a telefont bujja és szarik rám. Ha elmennék valahova vele azonnal cirkuszol hisz nincs pénze és ez idegesíti. Ha főzök neki akkor abba bele köt és persze ott rohad meg. Én nem ehetem azt amit ő mert alergiás vagyok dolgokra. A cuccait kimosom össze hajtom és ő csak össze bassza majd hisztizik hogy nincs meg valamije ami pont mosásba van... Úgy érzem nincs életem mellette hisz haza se tudom zavarni mert akkor azért hisztizik.... Kezdem teljesen feladni.... Nem házasság a célom, egyszerűen csak szeretnék végre egy nyugodt harmonikus kapcsolatot ahol megértés, szeretet, béke van.

2022. aug. 20. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Még itt a Gyakori moslékosvödrében kotorászva is előbb találod meg életed párját mint hogy a jelenlegi kapcsolatodból legyen valami. Tehetsz te bármit, fejen is állhatsz, ez veszett ügy mert a csávód egy semmirevaló f@$z. Semmiképpen sem férfi az biztos és a vele való kapcsolatod nem vezet sehová.
2022. aug. 20. 22:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát a társkereső egy olyan dolog ami szintén nem hoz sikert.... Csak barmokba botlok akik bunkók is... Minden esetre ez valóban veszett ügy ezt eddig is így gondoltam csak valamiért nem tudom elengedni....
2022. aug. 21. 00:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#12: Túltottan pesszimista vagy a társkeresőkkel. Igaz, hogy a kétharmada a fent lévőknek borzasztó alak vagy csak szexpartnert keres, de kis türelemmel nagyon rendes férfiakat is találsz, hidd el. A katasztrofális alakokról nagyon gyorsan, legfeljebb néhány randevú után érezni fogod, hogy azok. Lehet, hogy rámegy egy fél éved, de a végén összejöhetsz egy rendes sráccal. Annyit simán megér, hogy végre legyen egy harmonikus kapcsolatod.
2022. aug. 21. 07:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező! Másfél évig voltam ilyen kapcsolatban, elég is volt. Csak ő ivott is és részegen fenyegetett. Én persze, hogy megtudjam fegyelmezni, a soros üveggel megütöttem a könyökét, majdnem eltört. Erre a szintre ti ne jussatok el. Dobd ki, törődj magaddal és legyél önző! ❤️

Te nem ezt érdemled!

2022. aug. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!