Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít el a férfi mindenkit maga körül?
Van egy férfi, a korkülönbség közöttünk közel 20 év. A kapcsolat elején már szexuális jellegű problémák adódtak, szexuálpszichológus kezeli.
A kapcsolat kb 7 hónap után véget ért, közrejátszott a merevedés hiánya miatti szexhiány is.
Egy hónapig külön voltunk, ez idő alatt rájöttem, hogy mégis szeretem, és felvettem vele a kapcsolatot. Most pedig elutasít, mondván olyan sok a probléma körülötte (cukorbetegség, anyagi problémák,), melyek olyan stresszt generálnak, hogy ő ezek miatt nem tud a szex terén javulást elérni.
Szeretnék segíteni neki, mellette lenni, de nem hajlandó velem kommunikálni sem. Meg akar engem óvni...
Voltatok már hasonló helyzetben? Mi lenne a helyes lépés?
Én 7 hónapig ismerkedtem egy ilyen férfival (anyagi gondjai nem voltak és cukros se volt), feladtam, mert egyszerűen nem hagyta h vele legyek, mert a szex nem működne úgy.
Sztm fogadd el és értsd meg.
Egészséges vagy és kívánod a szexet, akkor sokáig úgyse maradnál vele...ezt ő is tudja sztm.
Mi barátok maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!