Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám elengedni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elengedni magam és felszabadult lenni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, távkapcsolatban élünk, én vagyok a nő. Nagyjából 6-8 hetente találkozunk, olyankor teljesen tökéletes köztünk a szex. A párkapcsolatunk is rendben van minden téren.

Viszont amikor visszatérünk az online térbe, én szexuálisan kissé visszahúzódok. Nekem szükségem van nagyon a szex előtti ölelkezésre, beszélgetésre, affajta ráhangolódásra, amit online elég nehéz kivitelezni. Ez elég sok frusztrációt okoz a kapcsolatunkban, mivel nem tudom elengedni magam, nem érzem helyesnek, hogy mondjuk képeket küldjek a nemi szervemről, és a párom ezt elutasításnak veszi, ami érthető.

Sokszor beszéltünk már erről, hogy hogyan tudnánk ezt megoldani, de nem igazán találunk megoldást. Ő az online teret teljesen ugyanolyannak érzi, mint a való világot, amiben tényleg igaza is van, és valójában én sem tudom elmagyarázni, hogy miért érzem magam feszültnek. Bár az is igaz, hogy ő sokkal aktívabb vérmérsékletű, mint én, én kevésbé vágyok a szexre úgy magamtól, viszont könnyen rá tudok hangolódni, hogyha együtt vagyunk, hiszen komfortosan és biztonságban érzem magam vele.

Van valaki hasonló helyzetben, vagy van valami tippetek, hogy mégis mit tudnék tenni? Szeretnék ezen változtatni, nem csak érte, hanem önmagamért is.. De nem igazán találom az utat. .

2022. aug. 19. 11:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jövő nyáron költözünk össze, és lesz az esküvő is. Azt kihagytam, hogy előtte 1 évig személyes volt a kapcsolatunk, munka miatt kényszerültünk ebbe a helyzetbe, tehát nem rögtön tavkapcsolatban kezdtük
2022. aug. 19. 13:21
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem eltetek együtt és már az esküvőt tervezitek? Na itt látszik, mennyire komolytalan az egész. Ennyi tali után annyira ismered, hogy el tudd dönteni, egyáltalán komoly kapcsolatot akarsz-e vele, nemhogy osszeköltözés meg esküvő 🤣

Mondjuk az sem okes, hogy így alakult a helyzet munka miatt. Nekem eszembe nem jutna elfogadni úgy egy munka lehetőséget, hogy a párommal nem tudjuk megoldani a rendszeres talalkozasokat.

2022. aug. 19. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

3 évig kb 2 havonta találkoztok, utána egyből esküvő?? Merész...

Főleg egy ilyennel aki intim képeket kér, talán hogy mutogathassa a haverjainak... De te tudod.

2022. aug. 19. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
1 év rózsaszín köd után 3 év távkapcsolat, majd összeköltözés és házasság... ez is egy terv :)
2022. aug. 19. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
51%
A távkapcsolat necces lehet, pláne, hogy itt nem is mondjuk 2 hetente-havonta van tali. A képekkel kapcsolatban szerintem túlzásba esnek a válaszadók, ebben semmi extra nincs, és ilyen ritka talinál nem csoda egy ilyen kérés, és nem kéne abból kiindulni, hogy biztos mutogatni fogja. Ami problémás, ha neked nem fér bele, ne csináld, és ezt meg kéne értenie a párodnak. Megoldást nagyon nem tudok a helyzetre, nem lehet szerintem erőltetni, hogy te ugyanolyan komfortosan érezd magad az online térben, mint ő, és abszolút jogos, a személyes kontakt teljesen más. Ha lehet, próbáljatok hamarabb összeköltözni, mert az viszont benne lehet a pakliban, hogy még egy évet nem bír így ki a kapcsolat, és előbb-utóbb felőrli a kevés közös élmény hiánya, esetleg könnyebben képbe jöhet valamelyikőtöknél más.
2022. aug. 19. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
81%
Eszedbe ne jusson jövőre házasodni. Borítékolható a fél év múlva válás együttélés nélkül.
2022. aug. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!