Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a nejem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a nejem? Ezzel még direkt szivatni akar?

Figyelt kérdés
Mostanában, mióta terhesen otthon van, minden nap főz. De mivel felszaladt rám pár kiló (szerinte), voltunk orvosnál, és a laborom nem lett a legjobb, az orvos javasolt némi étkezési változtatást. Kevesebb vörös hús, zsír, több fehérje, stb. Erre a feleségem elkezdett egészséges kajákat főzni, meg folyton próbál rádumálni, hogy ilyen kajákat egyek, meg menjek el edzeni, lenne olyan barátom akivel elmehetnék teniszezni, de nincs kedvem. Erre a feleségem fel is hívta őt, és rávette, hogy rángasson el. Amellett hogy pl tárkonyos ragú levest csinál csirkemellel, vagy pl borsó/kelkáposzta/tök/sárgaborsó/bab/zöldbab/stb főzeléket csinál pulyka fasírttal, tegnap meg pl hideg meggyleves volt, édesítőszeres túrógombóccal. Hetente egyszer szokott a tescoból, auchanból, stb rendelni, és szombaton el kell vele menni a piacra. Főleg cipekedni kellek csak, mert ha akarok venni egy szép darab szalonnát akkor le vagyok szúrva hogy figyelnem kell. Múltkor mondta hogy így olcsóbban jövünk ki mintha minden nap rendelnénk minimum egyszer. Mindig ad nekem ebédet is, hogy nehogy a munkában rendelni merjek egy pizzát vagy valamit…

2022. aug. 16. 15:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%
Törődik veled? Ez ennyire kezelhetetlen számodra? Mások meg ilyenre vágynak.
2022. aug. 16. 16:13
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Majd vérnyomáscsökkentőt se lesz kedved szedni? Vsgy a gyerkkel játszóterezni mert nem tudod tartani a lépést.

A feleséged nem két gyereket szeretne felnevelni, hanem egyet, méghozzá veled

2022. aug. 16. 16:14
 13/27 anonim ***** válasza:
97%
Az én anyukámnak pont olyan gondolkodásmódja van, mint neked, már 40-esként magas vérnyomása alakult ki, azóta is szedi tonnaszámra rá a gyógyszereket és eü gondjai vannak. Szerintem megfordithatnánk a kérdést : a feleséged simán lecserélhet egy nem aputestű, sportos, a külsejére, egészségére odafigyelő pasira. Kezdj el sportolni, legyen már ennyi akaraterőd.
2022. aug. 16. 16:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi a gondod. A nejed törődik veled és megfelelően főz. Mellesleg a menü nekem kifejezetten tetszik.

Inkább légy hálás, hogy ilyen gondoskodó feleséged van.

2022. aug. 16. 16:18
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, kérdező, de hülyének is tűnsz. Azt szeretnéd, ha terhesen otthon töltve az időt is rendelt pizzát tenne eléd esténként? Aztán ráérős időben chipseznétek együtt? Vagy mi?

Az volt a baj, nincs kivel edzeni, már van. Akkor most mi a baj? Már összetenné a kezét a feleségedért.

2022. aug. 16. 16:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Tedd össze a két kezed ezért a csodálatos nőért. Köszönd meg amit érted tesz es ajánld fel a segitséged pl főzésben
2022. aug. 16. 16:38
 17/27 harebell ***** válasza:
100%
Ne már, hogy a tárkonyos raguleves meg a túrógombócos meggyleves miatt panaszkodj :D Ha nem troll vagy, akkor se tudom komolyan venni ezt a kérdést.
2022. aug. 16. 16:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Passzold át nekem a kaját. Én szívesen megeszem :)

Sőt, elő is fizetek menüre :D

2022. aug. 16. 17:32
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek barátom
2022. aug. 16. 18:16
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

Baromi jó kajákat főz és még csomagol is neked.

Nem hiába mondják, pont a rendes nők nincsenek becsülve soha.

2022. aug. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!