Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy mindenkit megunok kb. fél év után?

Figyelt kérdés
Az ismerkedéssel probléma nincs. Összejövök valakivel, de egyszerűen 5-6 hónap múlva megunom, szexuálisan nem kívánom, másokat igen. Akivel vagyok, már a terhemre van, elkezd idegesíteni.
2022. aug. 14. 17:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Most 29 vagyok, nemsokára 30.
2022. aug. 15. 08:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor neked a szingli lét való. Tarts pár szeretőt, és nem fogsz megunni senkit. Sokan csinálják.
2022. aug. 15. 08:27
 13/19 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy amit én szeretnék, azt nem lehet.

Szeretnék tartós kapcsolatot, családot. De a kalandozós, flörtölős, amolyan szabad életet sem szeretném elengedni. Az világos, hogy a kettőt együtt nem lehet.

Amikor pár hónapja nincs semmi komoly, az kezd el hiányozni. Hogy legyen valaki, akire mindig számíthatsz, ő is rád, romantika, összebújtok, programoztok.

Ha összejövök valakivel, egy darabig jó, aztán meg a szingli élet kezd el hiányozni. Hogy kikezdhetek bárkivel, hazavigyek valakit egy szórakozóhelyről stb. Következmények nélkül kalandozni.

A problémát én már régebben felismertem, de a megoldását nem találom. Mindig az kell, ami nincs.

2022. aug. 15. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugyan, csak egy megfelelő pasi kell hozzá.
2022. aug. 15. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Írták már menj pszichológushoz.
2023. nov. 1. 14:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy esetleg 10 évvel idősebb valójában, kérdező? Elnézést ezért a kérdésért, de az ex barátnőm kb ez és kb 10 évvel idősebb ennél, viszont egy az egyben ugyanilyen. De én is szakítást javaslok.
2023. nov. 1. 18:19
 17/19 NTBS ***** válasza:

Nem tudsz elköteleződni.

Amit akarsz azt is lehet.

Nyitott kapcsolatnak hívják.

2023. nov. 2. 12:22
 18/19 A kérdező kommentje:
16: nem vagyok 10 évvel idősebb, csak 1-gyel a kérdés óta, meg nem is nő vagyok.
2023. nov. 2. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Aromantikus vagy, kötődési zavarok. Szakember talán tudna segíteni, de ha nem akarsz neked való a szexkapcsolat és a nyitott kapcsolat.
2023. nov. 2. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!