Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődött. Hogyan engesztelhetném ki? 26/F
A barátnőmmel együtt vagyunk 2 éve viszont úgy éreztem az utóbbi időben, hogy kevesebbet kezdeményez nálam. Szóva is tettem megbeszéltük. Tegnap este próbálkozott nálam, de nagyon fáradt voltam ezért elutasítottam. Reggel úgy keltett, hogy simogatott, puszilgatott viszont nem volt most hangulatom a szexhez. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de nem. Annyira megsértődött ezen, hogy mondta hazamegy hétvégére, mert nekem semmi sem jó.
Hibásnak érzem magamat, szerintem ő is picit túl reagálja egyébként. A lényeg, hogyan engesztelhetném ki? Tudom hogy én kértem, hogy kezdeményezzen többet és elszúrtam.
Beszéltem vele azóta telefonon, eléggé összevesztünk. A fejemhez vágta, hogy nekem semmi sem jó… Őszinte leszek picit elgurult a gyógyszerem és hisztis libának hívtam. Úgy tette le, hogy ne keressem. Szeretem őt, bombáztam azóta üzikkel hogy sajnálom, ostoba voltam, az én hibám, de csak megnézi :(
Hülye vagyok :(
Szerintem szánalmas, amit művelsz. Férfi vagy te egyáltalánvagy csak egy nyafogó kis pö-cs?
Jobb is, ha kidobott. Egy ilyen nyomoroncnak inkább ne legyen barátnője. Majd marokmarcsával akkor esel magadnak, amikor kedved van hozzá.
Eddig az volt a baj,hogy nem kezdeményezett.Szóltál neki,megbeszéltétek.
Erre Te elutasítod? Mit szeretnél akkor tulajdonképpen?
Először is gondold át mit is vársz tőle, aztán üljetek le és beszéljétek meg.
Én személy szerint ki is raknálak!
Magyarul nehezményezed, hogy passzívabb, de amikor kezdeményezik, akkor elhajtod a fenébe.
Bocs, egyáltalán tudod te, hogy mi a francot kívánsz tőle?
Mert ez nagyon gáz, és ezek után nem kell csodálkozni, hogy inkább nem kezdeményez, mert FÉL!
Nem tőled, hanem az elb... reakciódtól. Hogy vajon lehet-e, vagy megint eltol magától, letörve az önbecsülésemet.
Hisztis liba - és még le is nézed.
Remélem úgy kivág, hogy a lábad nem éri a földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!